All together now: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του νέου show του Νίκου Κοκλώνη

Και επίσημα παρουσιαστής ο παραγωγός

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τα τελευταία χρόνια το J2US, ο Νίκος Κοκλώνης αποφάσισε να κάνει ένα ακόμα βήμα στην ψυχαγωγά και έτσι έφερε στην Ελλάδα το show, All Together Now, το οποίο θα παρακολουθήσουμε σε λίγους μήνες μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

To κανάλι δε θα είναι δυνατό μόνο στο κομμάτι της μυθοπλασίας (δείτε εδώ ποιες σειρές θα ξεκινήσουν του χρόνου) αλλά και στην ψυχαγωγία.

Πρόκειται για έναν πολύ δημοφιλή μουσικό διαγωνισμό στο εξωτερικό, στον οποίο έχουμε τη μεγαλύτερη κριτική επιτροπή. 100 άτομα συνολικά θα αναλάβουν αυτόν τον δύσκολο ρόλο και το μόνο σίγουρο είναι πως το show θα είναι άκρως απολαυστικό.

Αυτή τη φορά, ο Νίκος Κοκλώνης δε θα μείνει μόνο στο κομμάτι της παραγωγής καθώς θα αναλάβει και την παρουσίαση του All Together Now.

Βρέθηκε ο 4ος κριτής για το J2US

Η παρουσία του Νίκου Κοκλώνη στα Mad Video Music Awards δεν πέρασε απαρατήρητη από κοινό και παπαράτσι, καθώς ο παραγωγός έλαμπε μέσα στο κατάλευκο κοστούμι του. Ευδιάθετος όπως πάντα ο παραγωγός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για όλους και για όλα.

Βρέθηκε το τέταρτο άτομο στην κριτική επιτροπή του J2US. Βγαίνουμε στον αέρα. Δεν ξέρω αν βγαίνουμε με το J2US ή με ένα άλλο φανταστικό σόου που έρχεται στον Alpha με 100 κριτές. Δεν έχει ξαναγίνει!» είπε αρχικά για το πρόσωπο που θα καλύψει τη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου στο σόου μετά την αποχώρησή της.

Για το αν στα backstage του Just θα δούμε ξανά την Κατερίνα Στικούδη δεν είχε σίγουρη απάντηση. «Θα δούμε, γιατί κάτι ετοιμάζουμε και για την Κατερίνα. Συζητάμε κάτι με την Κατερίνα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αν δεν το κάνουν, σίγουρα θα συνεργαστούμε στο Just».

«Σύντομα θα έχουμε All Star J2US, δεν γίνεται από αυτό να λείπει ο Τρύφωνας» κατέληξε ο παραγωγός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Πονοκέφαλος» για τον Νίκο Μάνεση - Το πρόσωπο που πάει απέναντι από την εκπομπή του

Αποκλειστικό: Θέλουν να την κάνουν Μενεγάκη Νο2 - Για ποια παρουσιάστρια δίνουν πολλά λεφτά στο Mega