Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης - Σε ποια σειρά θα τον δούμε;

Οι πρώτες πληροφορίες για την υπόθεση

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο Σασμός (δείτε εδώ την τηλεθέαση που έκανε χθες 21/6) ο ALPHA ετοιμάζει αρκετές νέες σειρές για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Σε μία από αυτές λοιπόν, αναμένεται να δούμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, τους επόμενους μήνες θα βγει στον αέρα η σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» (δείτε εδώ ποιοι ηθοποιοί έχουν συμφωνήσει), ενώ σε ίδιο κλίμα θα κινηθεί ακόμα μία σειρά του σταθμού που θα βασίζεται σε ένα ιταλικό φορμάτ.

Η σειρά του ALPHA που θα πρωταγωνιστήσει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, ο ηθοποιός θα αναλάβει τη σειρά που βασίζεται στο «Nelle Tue Mani» (Στα χέρια σου), την σκηνοθεσία της οποίας θα αναλάβει ο Γιώργος Παπαβασιλείου.

Η υπόθεση της σειράς κινείται γύρω από έναν γιατρό ο οποίος πυροβολείται από τον πατέρα ενός ασθενούς του και χάνει τη μνήμη του. Τον ρόλο αυτό θα αναλάβει ο επιτυχημένος ηθοποιός.

Τα προγράμματα που συνεχίζουν του χρόνου στον ALPHA

Όλα τα βαριά πυροβολικά του καναλιού θα συνεχιστούν με δόξα και τιμή. Και πώς θα μπορούσαν να μη συνεχιστούν, άλλωστε, αφού στη μάχη της τηλεθέασης αναδείχτηκαν νικητές. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα μετατρέπει και την επόμενη σεζόν τη κάθε μέρα μας σε «Happy day».

Η «Super Κατερίνα» Καινούργιου θα μας ενημερώνει για τις εξελίξεις και τα νέα τής ελληνικής σόου μπιζ. Και όταν θα έρχεται το απόγευμα, ο Χρήστος Φερεντίνος θα μοιράζει λεφτά. Πολλά λεφτά. Αρκεί να κάνετε το σωστό «Deal» με τον τραπεζίτη του παιχνιδιού.

Μιλώντας για συμφωνίες, η καλύτερη και την επόμενη σεζόν θα είναι αυτή του Σαββατοκύριακου, αφού ο Νίκος Μάνεσης θα είναι πάντα εκεί στις οθόνες σας με το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και λίγο αργότερα, προς το μεσημεράκι, τη σκυτάλη θα παίρνει η Ναταλία Γερμανού και η παρέα της με το «Καλύτερα δε γίνεται». Πιο μετά, ο Ακης Πετρετζίκης θα σας επιτρέπει να μπείτε στο «Kitchen Lab» του και να κάνετε τις συνταγές του. Και μην ξεχνάτε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ο Αντώνης Σρόιτερ θα εισβάλλει στα σπίτια σας με τα συγκλονιστικά ρεπορτάζ του όπως αυτά που μας έχει συνηθίσει στο «Tik talk».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Επιστρέφει το Κόκκινο Ποτάμι - Η συγκλονιστική ιστορία του δεύτερου κύκλου

Στροφή στην κωμωδία για τον ΑΝΤ1 - Οι δύο νέες σειρές που θα δούμε την επόμενη σεζόν