Μετά τα αρνητικά σχόλια για την αντικατάσταση ηθοποιού - Η τηλεθέαση (27/10) της σειράς ''Ποιος Παπαδόπουλος''

Το κοινό μίλησε!

Μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής συνέβη σε σειρά του ΑΝΤ1, την οποία και αντιλήφθηκε το τηλεοπτικό κοινό αμέσως χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι.

Τα μηνύματα στο twitter λοιπόν για την αντικατάσταση ηθοποιού από το σίριαλ Ποιος Παπαδόπουλος ήταν εκείνη, που εξόργισε όσους παρακολουθούν το πρόγραμμα, καθώς ο ρόλος του Αλέξανδρου άλλαξε.

Η τηλεθέαση της σειράς ''Ποιος Παπαδόπουλος'' την Πέμπτη 27/10

Σίγουρα θα πρέπει να δοθεί χρόνος και περιθώριο στον νέο ηθοποιό να δείξει τις δυνατότητές του, ωστόσο η τηλεθέαση, που σημείωσε το σίριαλ την Πέμπτη 27/10 έφτασε στο 11,5% (13,2 11,8 8,6 12,2) σε δυναμικό κοινό.

Prime time

  • ΑΝΤ1: Ράδιο Αρβύλα 18,6
  • ΑΝΤ1: Ποιος Παπαδόπουλος 11,5
  • OPEN: Η δική μας οικογένεια 3,9
  • ALPHA: Ο Παράδεισος των Κυριών 13,8
  • ALPHA: Σασμός 25,1
  • MEGA: Η γη της Ελιάς 17,8
  • ΕΡΤ: Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 2

Εξελίξεις με το μέλλον της σειράς Ποιος Παπαδόπουλος

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει η άφιξη του Μουντιάλ στον ΑΝΤ1 φέρνει νέες συνθήκες προγραμματισμού. Η prime time ζώνη θα επηρεαστεί αρκετά. Πρώτη σειρά που σταματά είναι οι Παγιδευμένοι (δείτε εδώ πότε θα ξεκινήσει πάλι να προβάλλεται) ενώ αλλαγές παρόμοιου τύπου θα υποστούν και το Ποιος Παπαδόπουλος αλλά και το Εκτός υπηρεσίας.

Κι όσον αφορά την επιστροφή τους... Η πρώτη φαίνεται πως έχει αγαπηθεί ήδη από το τηλεοπτικό κοινό, αφού τα ποσοστά τηλεθέασης της ανεβαίνουν επικίνδυνα για τους απέναντι οπότε δεν τίθεται θέμα, θα επιστρέψει με νέα επεισόδια. Τώρα, όσον αφορά το Εκτός υπηρεσίας, δυστυχώς οι πτήσεις του στα νούμερα είναι χαμηλές αλλά το κανάλι ποντάρει σε αυτό οπότε θα το δούμε κι αυτό ξανά στους δέκτες μας, το πότε όμως δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο.

**Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η τηλεθέαση για την Πέμπτη (27/10) - Πως τα πήγαν τα κανάλια

Ποιος Παπαδόπουλος: «Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!» - Οι χρήστες του Twitter απαιτούν να γυρίσει πίσω ο παλιός Αλέξανδρος