Μαίρη Μαίρη Μαίρη: «Ρίχνω ΤΟ γέλιο!» - Οι Twitterάδες υποκλίθηκαν ξανά στην Πηνελόπη Πιτσούλη για τις ατακάρες της

Πανικός στην πλατφόρμα για την πάρτη της!

Άλλο ένα επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής 21/10 στην απίθανη κωμική σειρά του Mega, Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη και για ακόμη μία φορά όλα τα σχόλια στην πλατφόρμα του Twitter, ήταν ένα και ένα για την μία και μοναδική Πηνελόπη Πιτσούλη (δείτε εδώ τις επικές ατάκες τους σε προηγούμενο επεισόδιο)!

Η ηθοποιός υποδύεται την πεθερά στην σειρά, και ο τρόπος που πετάει τις επικές της ατάκες και η ερμηνεία της, μονοπωλούν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο σε κάθε ευκαιρία την αποθεώνει!

Χαμός στο Twitter με την Πηνελόπη Πιτσούλη!

Οι δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη για το ρόλο της στη σειρά

Η Βάσω Λασκαράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''ελένη'' την Παρασκευή 14/10 και μεταξύ των όσων δήλωσε η ηθοποιός για την προσωπική της ζωή παράλληλα μίλησε για το ρόλο της στη σειρά.

Πρόκειται για έναν κωμικό χαρακτήρα, τον οποίο ενσαρκώνει η Βάσω με μεγάλη επιτυχία μαζί με άλλες δύο σπουδαίες συναδέλφους της. Απολαμβάνει πολύ τη συμμετοχή της, όπως τόνισε και δε μετανιώνει για την απόφαση της της, αυτός υπήρξε καταλυτικός λόγος για να πει το ναι!

«Ήθελα να επιστρέψω φέτος με μία κωμωδία, το επεδίωξα πολύ…όταν άκουσα ότι ο Μιχάλης και ο Θανάσης κάνουν δουλειά, είπα “τέλος, αυτό ήταν”.

Η Μαίρη είναι μία γυναίκα που βιώνει την 7ετία του γάμου της και πρέπει να αντιμετωπίσει το γεγονός πως αντιλαμβάνεται ότι ο σύζυγός της κοιτάει και άλλες γυναίκες. Είναι πολύ αστείο. Το έχουμε συζητήσει και με τον Μιχάλη και με τον Θανάση, είναι πώς τις βιώνει τις καταστάσεις ο κάθε ήρωας».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν συναντιόμαστε» - Η αλήθεια για την σχέση της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη πίσω από τις κάμερες

«Είναι ένα κορίτσι που...» - Η Νίκη Λάμη αποκαλύπτει για τον ρόλο της στη σειρά "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" πριν την πρεμιέρα