Γλυκάνισος εξελίξεις (15/10): Η Ελεάννα μαθαίνει για τη σχέση του Στρατή με τη Ραζάν

Όλα όσα θα δούμε σήμερα

Μετά από πολλές συζητήσεις που γίνονται για τις μέρες προβολής της, η σειρά «Γλυκάνισος» επιστρέφει απόψε (15/10) στο ΣΚΑΪ με ένα καθηλωτικό επεισόδιο, στο οποίο θα δούμε την Ελεάννα να μαθαίνει την αλήθεια για τη σχέση του Στρατή με τη Ραζάν.

Τι θα δούμε σήμερα (15/10) στον Γλυκάνισο

Μετά το φιλί με τον Στρατή, η Ραζάν βρίσκεται σε πανικό, ενώ η Χρυσάνθη τους έχει σε φωτογραφία: «Ηθελες δεν ήθελες έμπλεξες με Ελληνα τελικά! Εννοια σου και θα σε φτιάξω εγώ», μονολογεί η ίδια. Την ίδια ώρα, ο Εκτορας ζητάει από την Ανθή να πιάσουν τη σχέση τους από την αρχή και να συνεχίσουν σε νέες βάσεις και αποφασίζουν να παντρευτούν. Ετσι στη συνέχεια ανακοινώνουν στις οικογένειές τους τον επικείμενο γάμο τους.

Η Ραζάν λέει στη γιαγιά της και στον Καρίμ ότι ο Στρατής της ανοίγει ταβέρνα και ότι θέλει να μείνουν στη Μυτιλήνη: «Θα φτιάξουν όλα, θα το δείτε! Μη φύγουμε, θα το παλέψουμε εδώ», τους λέει. Επειτα από αυτό, ο Καρίμ πάει να βρει τον Στρατή, για να του μιλήσει σχετικά με την ταβέρνα της Ραζάν: «Δεν ξέρω πώς θα μπορέσω να σου το ξεπληρώσω αυτό που κάνεις για τη Ραζάν και για εμάς! Μετά από τόσο καιρό νιώθω ότι έχω έναν φίλο σ’ αυτόν τον τόπο! Σ’ ευχαριστώ πολύ».

Την ίδια ώρα, η Χρυσάνθη δείχνει τη φωτογραφία στον Μπίλι και εκείνος χωρίς να χάσει ευκαιρία πιέζει τον Πωλ να πάει να βρει τον Καρίμ, να του πει ότι ο Στρατής θέλει να του «φάει» τη γυναίκα. Όμως, ένας αναπάντεχος επισκέπτης θα αλλάξει τα πλάνα όλων.

Ο ερχομός της Ελεάνας

Τη μέρα που γίνονται τα εγκαίνια, η ξαφνική εμφάνιση της Ελεάνας καταστρέφει τη χαρά όλων. «Καλησπέρα σας, είμαι η γυναίκα του Στρατή», λέει μπροστά σε όλους και το σοκ της Ραζάν είναι τεράστιο. Στη συνέχεια, εκείνη επιστρέφει στο σπίτι των Δεμίρηδων και τηλεφωνεί στον Αντρέα, ο οποίος την ενημερώνει ότι καταφθάνει στο νησί σύντομα: «Σύντομα θα βρίσκομαι εκεί! Προετοίμασε το έδαφος και το σχέδιό μας θα πετύχει, θα το δεις».

Κι ενώ ο Στρατής εξηγεί στη Ραζάν ότι ο γάμος του με την Ελεάνα είναι πλέον τυπικός, εκείνη αισθάνεται προδομένη: «Μου είπες ψέματα! Σε παρακαλώ μη με ενοχλήσεις ξανά». Επειτα από πολύ αλκοόλ, ο Ραφαήλ δέχεται την πρόσκληση της Αλίκης για ένα τελευταίο ποτό στο σπίτι της, που θα είναι η αρχή μιας ερωτικής βραδιάς μεταξύ τους. Παράλληλα, ο Θανάσης ενημερώνει τον Αγγελο και τη Μαργαρίτα, ότι το DNA από τα νύχια του Αμπντούλ είναι των δύο αντρών που βρέθηκαν μαχαιρωμένοι. Ο Εκτορας με την Ανθή πάνε να αγοράσουν βέρες και η Χρυσάνθη δείχνει στην Ελεάνα τη φωτογραφία με το φιλί του Στρατή με τη Ραζάν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γλυκάνισος: «Δεν ξέρω γιατί μου δίνουν τους ρόλους της...» - H εξομολόγηση της Ευγενίας Δημητροπούλου για την καριέρα της

Γλυκάνισος: «Έτσι ρε!» - "Λύγισε" το Twitter με τον απαγορευμένο έρωτα της Ραζάν και του Στρατή