Σασμός: Μεγάλο spoiler πριν παιχτεί στην τηλεόραση - Θα γίνει ο γάμος της Βασιλικής με το Μαθιό;

Ή θα βαφτεί με αίμα;

sasmos_alphatv_official - instagram

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου παραχώρησε μια συνέντευξη στο Super Κατερίνα την Τετάρτη 14/9 μιλώντας πολύ αποκαλυπτικά για τον Β' κύκλο του Σασμού, που επιστρέφει τη Δευτέρα 19/9.

Η τηλεοπτική Βασιλική μίλησε τόσο για την έντονη σχέση της με τον Μαθιό, καθώς ο γάμος τους ακυρώθηκε αλλά όπως αποκάλυψε θα γίνει στη συνέχεια, απλώς με διαφορετικό τρόπο. Παράλληλα, μίλησε και για τον πρώτο της άντρα τον Στεφανή, ο οποίος πέθανε άδοξα και από ότι λέγεται αν και νεκρός θα ξαναμπεί στην πλοκή.

Οι δηλώσεις της Μαριλίτας Λαμπροπούλου για τον Β' κύκλο του Σασμού

«Ο Μαθιός και η Βασιλική δεν έχουν στο βιβλίο τη σχέση, που βλέπουμε κανονικά στη σειρά. Μετά από κάποιες δυσάρεστες ανατροπές, που θα δούμε στον νέο κύκλο, θα γίνει ο γάμος της Βασιλικής με το Μαθιό. Απλώς θα γίνει με έναν έτσι παράδοξο τρόπο».

«Αν θα βρεθεί ο δολοφόνος του Στεφανή είναι ένα πυρηνικό ερώτημα, αλλά δε μπορώ να το αποκαλύψω. Ο Μαθιός μπαίνει σε κάποια φάση στη φυλακή, ίσως και για το φόνο του Στεφανή».

Ο όρκος που δίνει ο Μαθιός στην Βασιλική

Ο Σασμός κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα (19/9) και τα νέα επεισόδια αναμένεται να είναι καθηλωτικά. Η ιστορία του Μαθιού και της Βασιλικής θα είναι ένα από τα θέματα που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος τους στη σειρά).

Ο Μαθιός ορκίζεται στη Βασιλική ότι δεν σκότωσε εκείνος τον Αγγελο. «Μπορώ να σου ορκιστώ σε ό,τι πιστεύω, στην αγάπη μας που ιερότερο πράγμα δεν έχω. Δεν σκότωσα εγώ τον Αγγελο. Δεν θα το έκανα ποτέ, οι διαφορές μας είχαν λήξει» της λέει και εκείνη προσπαθεί να βάλει τις σκέψεις της σε μια σειρά, γιατί ξέρει πως υπήρχε τεταμένο κλίμα μεταξύ τους λόγω της εμμονής του Άγγελου να πάρει στην κατοχή του την περιουσία της μητέρας του.

Την ίδια στιγμή, ο Μανόλης, που βασανίζεται από τύψεις για τον φόνο, μπαίνει ξανά στο κάδρο των ερευνών ως πιθανός μάρτυρας. Μετανιώνει την ώρα και τη στιγμή που εξομολογήθηκε στον Άγγελο ποιος είναι ο φονιάς του Στεφανή, αλλά τώρα πλέον είναι αργά. Η γιαγιά Ειρήνη ζητά μια χάρη από τον παπα-Μιχάλη.

Η παρουσία της όμως γίνεται αντιληπτή από έναν άντρα από τα παλιά, ο οποίος επιστρέφει από τον κόσμο των νεκρών, διψασμένος για εκδίκηση. Αυτός είναι ο Παύλος Βρουλάκης, που έχει έρθει για να πάρει πίσω τόσο το αίμα του ξαδέλφου του, Μάρκου, όσο και των ανιψιών του, Πέτρου και Άγγελου. Ο μεγάλος φόβος του παπα-Μιχάλη ξυπνά. Ξέρει πως η άφιξη αυτού του άντρα δεν προμηνύει τίποτα καλό για το μέλλον και παρότι προσπαθεί να τον πείσει να φύγει ξανά από την Κρήτη, αυτός φαίνεται αποφασισμένος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό «Σασμός»: «Ο Πετρής είναι γιός σου» - Η Αργυρώ ομολογεί τα πάντα στον Αστέρη για το παιδί

Σασμός: Όλα τα βλέμματα θα στραφούν πάνω του - Το πρόσωπο που θα κατηγορηθεί για τον θάνατο του Στεφανή