Μαύρο Ρόδο: «Χωρίς δεύτερη σκέψη...» - Ο πραγματικός λόγος πίσω από το ναι του Μιχαήλ Ταμπακάκη για τον ρόλο

Όλα όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός

Άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο πρόκειται να παρακολουθήσουμε το βράδυ της Κυριακής 6/11 στο Μαύρο Ρόδο (δείτε εδώ όλα όσα θα δούμε σήμερα) και πριν λίγες μέρες, ο πρωταγωνιστής Πέτρος ή αλλιώς Μιχαήλ Ταμπακάκης, έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Τα Νέα.

Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο του στην σειρά, για την συνεργασία του με την Φωτεινή Παπαθεοδώρου αλλά και για τον λόγο που τον έκανε να πει αμέσως το μεγάλο ναι.

Οι αποκαλύψεις του Μιχαήλ Ταμπακάκη για το Μαύρο Ρόδο

Η συμπρωταγωνίστριά σας, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση. Πώς είναι η σχέση σας;

Είμαι πολύ χαρούμενος που το ζευγάρι μου σε αυτό το όμορφο ταξίδι είναι η Φωτεινή. Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε, νιώσαμε πολύ οικεία μεταξύ μας. Επικοινωνούμε απόλυτα και έχουμε εξαιρετική συνεργασία και χημεία. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος που δουλεύει πολύ και αγαπάει αυτό που κάνει.

Τι σας έκανε να πείτε «ναι» στο «Μαύρο Ρόδο»;

Ο πρωταρχικός λόγος ήταν ο σκηνοθέτης μας, Κώστας Αναγνωστόπουλος. Τον Κώστα τον γνώρισα όταν έκανα ένα γκεστ στις «Άγριες Μέλισσες». Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και επαγγελματίας. Είναι τύχη να δουλεύεις μαζί του. Επίσης, οι συντελεστές, οι καταπληκτικοί ηθοποιοί. Όλοι οι άνθρωποι πίσω και μπροστά από τις κάμερες. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στα γυρίσματα και είμαι ευγνώμων που είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Ακόμα, το σενάριο και η ιδιαίτερη ιστορία που αφηγείται. Και φυσικά το Mega. Το κανάλι αυτό έχει πλούσια παράδοση στη μυθοπλασία και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία. Όλοι αυτοί οι λόγοι με έκαναν να πω το ναι, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η ηλικία, η καταγωγή και η σύντροφος του πρωταγωνιστή της σειράς

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Αυγούστου του 1995 και από πολύ μικρός ασχολήθηκε με την υποκριτική.

Έχει συμμετάσχει σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, καθώς και σε videoclips, έχοντας ξεχωρίσει στη σειρά ''Έρωτας Μετά''. Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος, ενώ έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Έχει κερδίσει το βραβείο Τέχνης του Αμερικανικού κολεγίου Ελλάδας και ήταν υποψήφιος για το βραβείο Χορν 2020. Το 2018, συμμετείχε στο remake της σατιρικής σειράς ''Δέκα Μικροί Μήτσοι''.

Το 2019, δραστηριοποιήθηκε με τη συμμετοχή του στη γερμανική ταινία "Rest in Greece" καθώς και στην ταινία του Τάκη Παπαναστασίου "Δεν Ακούμε Τα Τραγούδια" καθώς και στις μικρού μήκους ταινίες “escaping the fragile planet” και “Στα βήματά της”.

Στα προσωπικά του, εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο Μιχαήλ Ταμπακάκης βρίσκεται σε σχέση με την επίσης ηθοποιό, Σάντυ Χατζηϊώαννου.

Οι δύο νεαροί ηθοποιοί, όπως μαρτυρούν κάποιες κινήσεις τους στα social media είναι ζευγάρι και πολύ αγαπημένοι.

Μάλιστα, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο πλευρό της αγαπημένης του, ενώ και εκείνη με τη σειρά της, αποκάλυψε πως πόζαρε στον φακό του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Το γοητευτικό είναι ότι...» - Οι αποκαλύψεις του Μιχαήλ Ταμπακάκη για τον ρόλο του στο Μαύρο Ρόδο

Ήταν μαζί 5 χρόνια - Ο σύντροφος της Σάντυ Χατζηϊωάνου πριν ερωτευτεί τον Μιχαήλ Ταμπακάκη