Μαύρο ρόδο spoiler: «Του έχει κάνει...» - Η άγνωστη σχέση ανάμεσα στην Πολυξένη και τον Θέμη

Όσα αποκάλυψε η Θεοφανία Παπαθωμά

Η Θεοφανία Παπαθωμά παραχώρησε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη τη Δευτέρα 24/10 και μεταξύ των όσων δήλωσε η ηθοποιός για τη ζωή της, αναφέρθηκε και στο ρόλο της στη σειρά ''Μαύρο ρόδο''.

Φυσικά και έδωσε κάποια μικρά spoilers για τη συνέχεια του σίριαλ μιας και η Πολυξένη είναι μια μυστήρια γυναίκα, που κακώς είχε μπει ανάμεσα στον γάμο του Λευτέρη με τη γυναίκα του. Το παρελθόν της θα έχει πολύ ενδιαφέρον μιας και τα μυστικά από τη σχέση της με τον Καστρινό είναι πολλά και καθόλου αθώα (δείτε εδώ τον μεγάλο φόβο της γυναίκας του Θέμη).

Οι δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά για τον ρόλο της στο Μαύρο ρόδο

«Ήταν κακό και ανήθικο που η Πολυξένη στο «Μαύρο Ρόδο» μπήκε ως τρίτο πρόσωπο σε ένα ζευγάρι. Έχει ένα κρυφό παρελθόν, μια άλλη ιδιότητα. Η γυναίκα του Λευτέρη, έφυγε εξαιτίας της. Δεν μπαίνουμε ποτέ μέσα σε παντρεμένα ζευγάρια.

Ο Θέμης προέρχεται από το παρελθόν της Πολυξένης. Του έχει κάνει κάτι πολύ κακό στο παρελθόν. Ως Πολυξένη έχω τραγουδήσει. Έχω περάσει από τα λημέρια του Θέμη. Η σχέση μου με τον συγκεκριμένο άνδρα ήταν πολύ δύσκολη και τελείωσε άσχημα».

Ο Θέμης και η Πολυξένη συναντιούνται μετά από χρόνια

Το μέλλον στο Μαύρο ρόδο θα είναι αποκαλυπτικό καθώς οι συναντήσεις προσώπων, που βλέπουμε στα μέχρι τώρα επεισόδια θα φέρουν τα πάνω κάτω μιας και υπάρχουν καλά κρυμμένα μυστικά.

Ο Θέμης θα επιχειρήσει να πάει στη Γερακιανή (δείτε εδώ τον λόγο) εκεί όμως θα έρθει αντιμέτωπος με την Πολυξένη, η οποία πριν από λίγες ημέρες του είχε τηλεφωνήσει.

Μπορεί να έγινε έτσι γνωστό, πως οι δύο τους γνωρίζονται, αφού παλιότερα είχαν ζήσει ένα πολύ φλογερό έρωτα. Η Πολυξένη θα τα χάσει με το που τον αντικρίσει και στη συνέχεια θα τον ρωτήσει εάν θέλει και πρέπει να αποκαλύψει το μυστικό τους. Ποιο να είναι αυτό άραγε; Μήπως σχετίζεται με την Όλγα;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: Η ανακοίνωση του Mega μετά το χθεσινό (23/10) επεισόδιο

Μαύρο ρόδο spoiler: Έξαλλος ο Καστρινός - Μαθαίνει για τον έρωτα του Πέτρου με τη μοναχή Ελισάβετ