Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Παντρεύονται ή χωρίζουν Φίλιππος και Βασιλική;

Όλη η αλήθεια

Το twitter παίρνει φωτιά με τις ερμηνείες και συμπάσχει με τα βάσανά τους, δίνοντάς τους κάθε τόσο... Όσκαρ υποκριτικής, σε ένα από τα πιο δημοφιλή σίριαλ της φετινής σεζόν στο MEGA. Η “Γη της ελιάς” καθηλώνει καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές που θέλουν να... σπάσουν το γυαλί και να παρηγορήσουν τη Βασιλική και τον Φίλιππο σε όλα όσα περνάνε.

Η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου, μόλις 23 χρόνων, δεν έχουν αποφοιτήσει από κάποια δραματική σχολή, αποδεικνύοντας τελικά ότι θεατρίνος γεννιέσαι, δεν γίνεσαι... Εκείνη, μια δυναμική Ταυρίνα, και εκείνος, ένας πεισματάρης Παρθένος, δηλώνουν αποφασισμένοι να τα σαρώσουν όλα στο διάβα τους... Τα πρώτα σενάρια, η πρώτη τους συνάντηση, η πρώτη τους ερωτική σκηνή και η πρώτη ουσιαστικά κοινή φωτογράφιση και συνέντευξη του πρωταγωνιστικού ζευγαριού στο YOU.

Για τους fan της σειράς –ησυχάστε- θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν... Ο Αντρέας Γεωργίου έχει μια μαγική σκηνοθετική μπαγκέτα και έναν μοναδικό τρόπο να “ξετρυπώνει” νέα ταλέντα και η Βάνα Δημητρίου μια μαγική πένα... Ο συνδυασμός αυτός γεννάει επιτυχίες! Η Ιφιγένεια και ο Διονύσης μιλάνε για τα απρόοπτα και τα συγκλονιστικά επεισόδια που θα ακολουθήσουν, για τις τραγικές στιγμές που θα περάσουν σαν ζευγάρι και για τη ρήξη στην σχέση τους (δείτε εδώ τι θα συμβεί με την εμφάνιση του Δημοσθένη στη σειρά).

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Απόσπασμα από τη συνέντευξή τους στο περιοδικό YOU

Τελείωσαν τα βάσανα της Βασιλικής με τον Φίλιππο;

Ιφιγένεια: Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρίες μπορεί να προκύψουν, άλλωστε είναι ένα ζευγάρι που μέχρι τώρα δεν τους έχουν πάει ήρεμα και εύκολα τα πράγματα. Αλλά νομίζω ότι μπορούν να ξεπεράσουν ό,τι εμφανιστεί.

Διονύσης: Κάθε εμπόδιο για καλό, που λένε.

Η Βασιλική θα μονιάσει με την μαμά και τον αδερφό της;

Ι: Δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Κάποιοι άνθρωποι, όταν έχουν πάρει μία απόφαση για το πώς θέλουν να συμπεριφέρονται, αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει εύκολα. Εσύ τι λες, αλλάζει ο άνθρωπος;

Δ: Δύσκολα, είναι η αλήθεια.

Σας έχει βασανίσει κάποια τοξική σχέση στη ζωή σας;

Δ: Όχι, νομίζω πως καταλαβαίνεις πότε πρέπει να φύγεις. Σίγουρα έχω βιώσει τα πρώτα στάδια μίας τοξικής σχέσης και νομίζω ότι εκεί είναι που πρέπει να αποχωρήσεις ειρηνικά.

Ι: Συμφωνώ, μπορεί κάποιες σχέσεις ανθρώπων να μην ταιριάζουν, αλλά καταλαβαίνεις πότε πρέπει να φύγεις και πότε όχι.

Οι ερωτικές σκηνές σάς έχουν φέρει ποτέ σε αμηχανία;

Δ: Όχι, με την Ιφιγένεια νιώθω ότι έχω μία εξαιρετική χημεία, είναι όλο σαν χορογραφία. Δεν ντρέπομαι και δεν νιώθω σφιγμένος.

Ι: Ναι, κι εγώ νιώθω ασφάλεια μαζί του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αφροδίτη Λιάντου: Ποιος είναι ο πατέρας της - Ο πρώην σύζυγος της Εβελίνας Παπούλια

Ξαφνικό φρένο στη Γη της Ελιάς - Ποιες μέρες θα σταματήσει να προβάλλεται