Ξεκίνησαν οι λιγούρες της εγκυμοσύνης για την Ιωάννα Τούνη - Το γλυκό που απόλαυσε

Περιμένει πώς και πώς το παιδάκι της

Η Ιωάννα Τούνη πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε και επίσημα την εγκυμοσύνη της ενώ δεν έκρυψε την ευγνωμοσύνη της για το υπέροχο δώρο που της δόθηκε. Η ίδια περιμένει πώς και πώς τον ερχομό του παιδιού της, ενώ όπως όλα δείχνουν, έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πρώτες λιγούρες.

Αυτές τις μέρες, η influencer βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και έχει στο πλευρό της τους αγαπημένους της φίλους. Έτσι, το βράδυ της Κυριακής (24/7), μία καλή της φίλη την επισκέφθηκε στο σπίτι της και της έφερε μία λαχταριστή τούρτα.

Η ίδια αποκάλυψε πως έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης και μάλιστα δε δίστασε να ξεσπάσει σε κλάματα στα stories που ανέβασε (δείτε εδώ τα βίντεο).

Το γλυκό που απόλαυσε η Ιωάννα Τούνη

Η έκρηξη της για όσα έχει ακούσει τον τελευταίο καιρό

Είναι γεγονός πως πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν με την ίδια να μην αντέχει άλλο. Έτσι, σήμερα, το απόγευμα της Παρασκευής 22/7 δημοσίευσε κάποια βίντεο με αφορμή όλα όσα έχει ακούσει τον τελευταίο καιρό, τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί και α μηνύματα που έχει λάβει, θέλησε να τοποθετηθεί και να παρακαλέσει να μην την ''βομβαρδίζουν'' με άπειρες ερωτήσεις καθώς δε βρίσκεται στην καλύτερη ψυχοσωματική κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

Να υπενθυμίσουμε πως η ίδια σε προχθεσινό στόρι της ανέφερε πως έχει δύσκολη εγκυμοσύνη. Με κάποια ένταση και εκνευρισμό ομολογουμένως η influencer ανέφερε:

«Καμία γυναίκα δεν είναι υποχρεωμένη να δώσει λογαριασμό για το τι ακριβώς συμβαίνει στο σώμα της ακομα και αν είναι influencer ή celebrity. Μέχρι το μωράκι μου να γίνει τριών μηνών και να κάνω τις βασικές εξετάσεις όπως την αυχενική και να σιγουρευτώ πως είναι καλά, δεν το ανακοίνωσα ούτε στους δικούς μου ανθρώπους. Είναι θέμα υγείας , δε ξέρω πως το έχετε στο μυαλό σας».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Για μπάνιο στην παραλία του Όναρ αγκαλιά με τον σκύλο της - Οι διακοπές ξεκίνησαν για την Ελένη Μενεγάκη

Η πρώτη φωτογραφία με μπικίνι και φουσκωμένη κοιλίτσα - Στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου