Από τη σκηνή στην μεγάλη οθόνη - Το νέο επαγγελματικό βήμα της Ελένης Φουρέιρα

Ποιος θα είναι ο ρόλος της;

Instagram / Ελένη Φουρέιρα

Όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης θα μπει στον ρόλο του ηθοποιού για ένα επεισόδιο σε σειρά της ΕΡΤ, έτσι και η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσει τον εαυτό της και στο κομμάτι της υποκριτικής.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινίας του Χρήστου Μασσαλά, ένα συναρπαστικό θρίλερ, στο οποίο μία συμμορία πορτοφολάδων και χορευτών "αναστατώνει" την Αθήνα, καθώς χρησιμοποιώντας τον κινηματογράφο Broadway, προσπαθεί να "ψαρέψει" θύματα.

Η ταινία στην οποία συμμετέχει η Ελένη Φουρέιρα

Πιο συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως η τραγουδίστρια συμμετέχει στο καστ της ταινίας «Broadway», που έχει αποσπάσει θετικές κριτικές και έχει προβληθεί σε διεθνή φεστιβάλ μέχρι τώρα. Ο ρόλος της είναι πολύ απλός, καθώς θα υποδυθεί τον εαυτό της.

Μαζί της θα βρίσκονται οι Έλσα Λεκάκου, Φοίβος Παπαδόπουλος, Στάθης Αποστόλου, Rafael Papad, Salim Talbi, Χρήστος Πολίτης, Νίκος Αρβανίτης, Παντελής Δεντάκης και Αντώνης Κορωναίος, ενώ εμφανίζεται και ο Λάκης Γαβαλάς.

Instagram / Ελένη Φουρέιρα

Η ταινία είναι μία συμπαραγωγή Ελλάδας, Γαλλίας και Ρουμανίας, που στηρίχθηκε στην ανάπτυξή της από το Atelier της Cinefondation του Φεστιβάλ Καννών και το Sundance Institute. Έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο 51ο Φεστιβάλ του Ρότερνταμ, συμμετείχε σε πολλά διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ και έχει ήδη διανεμηθεί στις αίθουσες της Γαλλίας, της Τσεχίας, της Σλοβακίας και των ΗΠΑ, ενώ βραβεύτηκε από την Ένωση Ιταλών Κριτικών Κινηματογράφου (sindicato Nazionale Critic Cinematografici Italiani) με το βραβείο Καλύτερης Ταινίας.

Το όλο νόημα σχόλιο της Τσιμτσιλή για την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας

Τους τελευταίους μήνες όλο και περισσότερο φούντωναν οι φήμες που την θέλουν έγκυο, ωστόσο η ίδια δεν τοποθετήθηκε ποτέ επί του θέματος είτε για να επιβεβαιώσει είτε για να διαψεύσει κάτι, ενώ συνέχιζε να ανεβάζει κανονικά καλοκαιρινές της φωτογραφίες (ωστόσο στον γάμο της Κόνι Μεταξά είχε φουσκωμένη κοιλίτσα).

Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα η οποία πρόσφατα έκανε δημόσια εμφάνιση μετά από πολύ καιρό, και η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τετάρτης 28/9 στο Happy Day σχολίασε το γεγονός αφήνοντας σύμφωνα με κάποιους κάτι σαν υπονοούμενο για το αν ισχύει ή όχι το γεγονός.

«Είδαμε την Ελένη Φουρέιρα μετά από καιρό, την είδαμε και καθιστή…. δεν ξέρουμε τι συμβαίνει, πάντως είναι μία κούκλα. Είναι σε γνωστό μαγαζί στην Βουκουρεστίου, τρώει με την παρέα της και φαίνεται πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη! Για να δούμε, τι να δούμε τι ωραίο συμβαίνει στη ζωή της», σχολίασε όλο νόημα η Σπαρουσιάστρια κλείνοντας το θέμα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μην με φιλήσεις, θέλω να ξεράσω!» - Η απίστευτη ατάκα του Γιάννη Χατζηγεωργίου στην Ελένη Φουρέιρα

"Όταν έμαθα ότι..." - Η πρώτη δήλωση του Λάκη Γαβαλά για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα μπροστά στις κάμερες