Ο Παράδεισος των Κυριών Spoiler: Άγρια συμπλοκή - Πιάνονται στα χέρια για την...

Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο

Δραματικές προβλέπονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Παραδείσου των Κυριών, και οι περισσότερες αφορούν την οικογένεια Μπουραντά και τα μέλη της! Ο Άγης για παράδειγμα (ο οποίος θα αντικρίσει κάτι που θα του ανατρέψει όλη τη ζωή) έχει δώσει ψεύτικες ελπίδες σε πολλά κορίτσια, και ένα από αυτά είναι η Γεωργία!

Όπως είναι λογικό, ο πατέρας της Μάρκος ο οποίος βλέπει πολύ καλά τι μέρος του λόγου είναι και τρομάζει μην πληγώσει το παιδί του, δεν τον θέλει κοντά της, και η σύγκρουσή τους δεν θα αργήσει να έρθει, όταν μάλιστα εκείνος κάνει μία παράτολμη κίνηση!

Μάρκος και Άγης πιάνονται τα χέρια

Ο Άγης αποφασίζει να πάει κόντρα στην οικογένεια της Γεωργίας, και αποφασίζει να πάει στο σπίτι της με το έτσι θέλω και να την διεκδικήσει ανοιχτά! Ο Μάρκος γίνεται έξω φρενών με το θράσος του, και όλο αυτό έχει πολύ κακή κατάληξη, καθώς πιάνονται στα χέρια και τον πετά έξω από το σπίτι τους!

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Η επίσκεψη του Σωτήρη στο σπίτι της Ματούλας επιφυλάσσει εκπλήξεις και στους δύο, την ώρα που η παρουσία της Δάφνης στον Παράδεισο θα ταράξει τη Γεωργία όσο τίποτε άλλο. Παράλληλα, οι πιέσεις του Χριστόφορου και της Βικτώριας για να μάθουν τον λόγο που διαλύθηκε ο αρραβώνας, αναγκάζουν την Αμαλία να φανεί αποφασιστική.

Ο Ντίνος, μετά την αποκάλυψη της Ζηνοβίας σχετικά με τα αισθήματα της Μιράντας, δεν ξέρει τι στάση να κρατήσει. Οι προσπάθειες της Ματούλας και του Σωτήρη αποδίδουν καρπούς και η σύλληψη του Θανάση φέρνει το τέλος στην εγκληματική του δράση ή ανοίγει τον ασκό του Αιόλου που θα συμπαρασύρει κι άλλους στην καταστροφή; Την ίδια στιγμή ο Ντίνος μαθαίνει ότι δεν έχει εκδοθεί το διαζύγιό του και ότι θεωρείται ακόμα παντρεμένος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η αποκάλυψη του Χρηστίδη για τον Παράδεισο των Κυριών: «Αν δε με βοηθήσεις, ετοιμάσου για φυλακή» - Οι απειλές στη Βικτώρια και τα κρυμμένα μυστικά

Τηλεθέαση (1/11): Παράδεισος ή Αρβύλα - Ποιος βγήκε πρώτος το βράδυ της Τρίτης