Γη της Ελιάς - spoiler: Στην φυλακή ο Φίλιππος!

Είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες

Στο αποψινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς, το βράδυ της Τετάρτης 19/10, καλά έκανε η Χάιδω και καταριόταν για όσα έχουν βρει την οικογένειά τους (δείτε εδώ τα επικά σχόλια του Twitter για τις κατάρες της) καθώς αυτά είναι μόνο η αρχή! Στα επόμενα επεισόδια η οικογένεια Στεφανέα θα δοκιμαστεί για ακόμη μία φορά και η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου!

Ένας καυγάς αρκεί μεταξύ του Φίλιππου και της Βασιλικής, και η ηρωίδα μας ξεσπά και τα μαζεύει και φεύγει, μένοντας μόνη και απροστάτευτη στον κίνδυνο που πλησιάζει προς το μέρος της!

Ο Φίλιππος στην φυλακή και η Βασιλική στο νοσοκομείο!

Η Βασιλική μόνη της, με αποτέλεσμα ένας περίεργος άντρας να την πλησιάζει, και όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει εδώ στο tv-24.gr γίνεται απόπειρα να την βιάσει! Πιο συγκεκριμένα πάνω στη συζήτηση της ρίχνει χάπι στο ποτό της, και εκείνη καταρρέει!

Την ώρα που ετοιμάζεται να της επιτεθεί σεξουαλικά, επεμβαίνει ο Φίλιππος, ο οποίος επέστρεψε για να την βρει, πιάνονται στα χέρια, και καταλήγουν εκείνη στο νοσοκομείο και ο Φίλιππος στη φυλακή με βαριές κατηγορίες! Συνδέεται η επίθεση με το κύκλωμα που κυκλοφορεί στην Μάνη; Μήπως είναι όλα μία στημένη παγίδα, ένα σχέδιο για να συλλάβει επιτέλους ο αστυνόμος Κουράκος τους κακοποιούς που τριγυρνούν στην περιοχή; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Εισβάλλει ο Ανδρέας Γεωργίου στη σειρά! Αναλυτικά ο σκοτεινός ρόλος του

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη έγινε γνωστή για τη Γη της ελιάς καθώς ο Ανδρέας Γεωργίου από το ρόλο του σκηνοθέτη, εισβάλλει στα επόμενα επεισόδια της σειράς με έναν σκοτεινό και ανατρεπτικό χαρακτήρα. Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τον αν θα πάει η σειρά σε τρίτη σεζόν, όμως δεν μας είχε πει λεπτομέρειες για τον ρόλο του.

Πρόκειται για έναν άντρα με δύσκολο χαρακτήρα, ο οποίος εμφανίζεται για να πάει κόντρα στον Δημοσθένη Καπερνάρο. Θα έχει άραγε κάποια σύνδεση με το δαχτυλίδι, που εξαφανίστηκε ή έστω με τον γιο του Ιάκωβου;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Ζωντανή - νεκρή» - Το Twitter σπαράζει με την αποκαρδιωτική εικόνα της Αθηνάς στην φυλακή

Γη της Ελιάς: «Α ρε Μάνο!» - Σε μεγάλη συγκίνηση οι Twitterάδες με την εξομολόγηση του για την Αθηνά