Τρία Mίλια: Σε κρίση η Φωτεινή - Μια δυσάρεστη έκπληξη θα ''σκάσει'' για εκείνη και τον Μιχάλη

Όλα όσα θα δούμε τη Δευτέρα 12/9

Η αγαπημένη απογευματινή σειρά του κοινού ''Τρία μίλια'' αναμένεται να ξαναβγεί στον αέρα του Star τη Δευτέρα 12/8 κάνοντας πρεμιέρα με νέες εξελίξεις αλλά και νέα πρόσωπα, τα οποία αναμένεται να απογειώσουν ακόμα περισσότερο την πλοκή στο νησί.

Όσα θα δούμε στη σειρά ''Τρία μίλια'' τη Δευτέρα 12/9

Ο Στέφανος επιμένει πως ο Βασίλης πρέπει να πειστεί να επενδύσει στην κλινική, διότι θεωρεί πως είναι η μοναδική λύση που υπάρχει, αυτή τη στιγμή. Η Φωτεινή έχει τρομάξει μαθαίνοντας για την επικείμενη άφιξη του Βασίλη. Μαζί με τον Μιχάλη, αναζητούν έναν τρόπο για να τον αντιμετωπίσουν και τους τον υποδεικνύει απρόσμενα Ευθύμης.

Η Ελένη μαθαίνει πως η Φωτεινή έχει χωρίσει από τον Ευθύμη και αρχίζει να αναρωτιέται μήπως αυτή ήταν η αιτία που ο Μιχάλης της ζήτησε να χαλάσουν και τη δική τους σχέση. Ο Πέτρος έχει μια πολύ έντονη διένεξη με τον πατέρα του και ο Νικόλας συνειδητοποιεί, για πρώτη φορά, πόσο έχει αδικήσει το γιο του.

Ο Τίμος δεν αντέχει στην ιδέα να κοιμηθεί η κόρη του, στο σπίτι του Πέτρου, για ένα ακόμη βράδυ. Πηγαίνει για να την πάρει και να την φέρει πίσω, αλλά η Κλειώ δε βρίσκεται εκεί. Στο μεταξύ, μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τη Φωτεινή και τον Μιχάλη.

Κοριός στο σπίτι της Φωτεινής στα Τρία Μίλια

Ο Κυριάκος δέχεται βίαιη επίθεση από έναν άγνωστο. Στο σπίτι της Φωτεινής, ο Ευθύμης εντοπίζει έναν κοριό και κάνει νόημα στη Φωτεινή και στον Μιχάλη να σταματήσουν να μιλάνε. Στο μεταξύ, οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώνονται και ο Βασίλης αποφασίζει να επενδύσει στην κλινική. Η χαρά του Στέφανου είναι μεγάλη.

«Το ήξερα πως το σχέδιό μου, αδελφέ μου, θα έχει επιτυχία. Ο Βασίλης είναι έξυπνος άνθρωπος και αναγνωρίζει τις καλές επενδύσεις από μίλια μακριά» αποκαλύπτει στον σκεπτικό Μιχάλη και αμέσως του προτείνει να καταστρώσουν ένα σχέδιο που θα κάνει την κλινική να λειτουργήσει ξανά. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τη Φωτεινή, όταν ανοίγει την εξώπορτα του σπιτιού της και τον βλέπει μπροστά της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια - αποκλειστικό: Η Φωτεινή σε θανάσιμο κίνδυνο! Ο Τίμος καταστρέφει τον Γεράσιμο

Τρία Μίλια: Οι δύο νέοι χαρακτήρες που εισβάλουν στην σειρά με πολλές ανατροπές και συμπτώσεις