GNTM 5: «Δεν προλάβαμε να το χαρούμε...» - Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης για τα 21 μοντέλα

Ο Χρήστος Μπίρμπας εξήγησε όλες τις λεπτομέρειες

H είσοδος των κοριτσιών στο σπίτι του GNTM 5 έγινε τη Δευτέρα 10/10 με τον Χρήστο Μπίρμπα να μπαίνει και εκείνος με τη σειρά του στο ριάλιτι μόδας και συστήνεται στα 20 μοντέλα του show.

Αφού λοιπόν, γνωρίστηκε με όλες τους, στη συνέχεια τους έδωσε χρόνο να κάνουν ένα μπάνιο στην πισίνα και στη συνέχεια τις φώναξε στον καναπέ για να κάνει άλλη μια ανακοίνωση.

Εξήγησε, πως από την πρώτη κιόλας ημέρα θα έχουμε δοκιμασία αποχώρησης, με τα μοντέλα να πρέπει να φωτογραφηθούν σε μια κούνια, που θα κρεμόταν από σκοινιά στον αέρα (δείτε εδώ το κορίτσι που θα φύγει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο).

H πρώτη δοκιμασία αποχώρησης για το GNTM 5

Η είσοδος των κοριτσιών στο σπίτι

Μετά από μία σειρά επεισοδίων με τους κριτές του GNTM 5 να διαλέγουν ανάμεσα σε πολλά κορίτσια, πλέον έχουμε τις 21 καλύτερες, οι οποίες ανήκουν πλέον δικαιωματικά στη βίλα του show.

Έτσι λοιπόν στο επεισόδιο της Δευτέρας 10/10 είδαμε τα κορίτσια να μπαίνουν στην εντυπωσιακή βίλα, που έχει φτιάξει η παραγωγή μόνο για εκείνες. Οι εντυπώσεις τους ήταν μοναδικές, αφού έσπρωχναν η μία την άλλη κατά την είσοδο τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός» - Οι δηλώσεις των γυναικών του GNTM 5 από το bootcamp

Βίκυ Καγιά: «Μου κάνει εντύπωση!» - Η απάντηση της στα σχόλια πρώην παικτριών του GNTM εις βάρος της