Maestro: «Δεν είχα ξαναγυρίσει κάτι τόσο βίαιο...» - Η εξομολόγηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Λίγες ώρες πριν το τρίτο επεισόδιο της σειράς

Μετά τα ευχάριστα σχετικά με το πράσινο φως που έδωσε το Mega για την δεύτερη σεζόν της σειράς (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη), ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης το πρωί της Πέμπτης 3/11, έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, και ουσιαστικά άνοιξε την καρδιά του, στο Πάμε Δανάη.

Ο σπουδαίος ηθοποιός και σεναριογράφος, μίλησε για το Maestro, το οποίο ο κόσμος έχει λατρέψει από το πρώτο κιόλας λεπτό, κάνοντας μία ιδιαίτερη αναφορά στη βία του δεύτερου επεισοδίου, για την οποία μίλησε και ο Γιάννης Τσορτέκης που υποδύεται τον βίαιο πατέρα.

Όλα όσα είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το Maestro

«Όταν ξεκίνησα να γράφω το Maestro ήθελα να καταπιαστώ με γεγονότα πιο σκληρά. Έπρεπε να δείξω έστω και για λίγο τις σκηνές ωμά. Μου ήταν πολύ δύσκολο το δεύτερο επεισόδιο, δεν είχα ξαναγυρίσει κάτι τόσο βίαιο. Την ώρα που τελειώσαμε το γύρισμα του 2ου επεισοδίου, υπήρχε απόλυτη ησυχία και ακούγεται να λέει κάποιος “εμάς Παπακαλιάτη μας είπαν να γυρίσουμε, όχι Οικονομίδη”» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων...

Όλα όσα θα δούμε απόψε στην σειρά

Οι προετοιμασίες για το φεστιβάλ μουσικής προχωρούν. Οι παράνομες δραστηριότητες του Φάνη και του Χαράλαμπου αποκαλύπτονται στα παιδιά τους και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

Η Χάρις παραλληλίζει τον έρωτα της Κλέλιας και του Ορέστη με τον δικό της χαμένο έρωτα.

Ο Ορέστης προσπαθεί να αποφύγει την Κλέλια, όμως τα αισθήματά του γι’ αυτή δεν τον αφήνουν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κλέλια Ανδριολάτου: «Έχω περάσει δύσκολα...» - Το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί τα τελευταία 2 χρόνια

«Έπαθα...» - Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε τον λόγο που απείχε από την τηλεόραση