«Προσπάθησα να κάνω χιούμορ!» - Ο Γιάννης Νταλιάνης ξεκαθαρίζει για την παρεξήγηση με ερώτηση δημοσιογράφων για τον Σασμό

Το σκηνικό με την σύζυγό του Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Το πρωί της Τρίτης 25/10 στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, μίλησε ο ιδιαίτερα αγαπητός Γιάννης Νταλιάνης, με αφορμή την συμμετοχή του στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, καθώς εκτός από την εξομολόγηση που έκανε για τη σύζυγό του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, τοποθετήθηκε και για το περιστατικό έξω από το Ηρώδειο, όταν αποχώρησε από τις κάμερες μετά τις ερωτήσεις που έγιναν για τον Σασμό.

Η εξομολόγηση του Γιάννη Νταλιάνη για το περιστατικό

«Με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου είμαστε μαζί 17 χρόνια. Γνωριστήκαμε σε μια αστυνομική σειρά, στα “Ίχνη”. Νομίζω ότι την ερωτεύτηκα πριν τη δω. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα μορφή και ένας άνθρωπος που πέρα από την ομορφιά της την εξωτερική, έχει εσωτερικό πλούτο. Το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη.

Υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες, όταν κάνεις την ίδια δουλειά με τη σύζυγό σου. Αυτή τη στιγμή, που κάνουμε εμείς αυτή τη συνέντευξη, η Μαριλίτα δουλεύει για τον Σασμό, τα παιδιά πρέπει κάποιος να τα πάρει από τις υποχρεώσεις και τις δραστηριότητες.

Δεν ενοχλήθηκα με τους δημοσιογράφους που ρώτησαν την Μαριλίτα για τον Σασμό. Πρόκειται για παρεξήγηση. Προσπάθησα να κάνω χιούμορ. Ένα λογοπαίγνιο που δεν πέτυχε γιατί κάτι άλλαξα. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ο κάθε χώρος έχει τις στιγμές του. Τις ιδιαιτερότητές του, το χρόνο του. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμώ την τηλεόραση. Νομίζω την ξάφνιασα δεν τη στεναχώρησα αλλά λέει “τώρα με αυτό που είπες θα γίνει θέμα” και είχε δίκιο», είπε ο ηθοποιός βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους.

Όσα είχε δηλώσει για την σειρά η ηθοποιός πριν την πρεμιέρα

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ή αλλιώς Βασιλική μίλησε το πρωί της Τετάρτης 14/9 στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε επιτέλους τι θα συμβεί με τον τηλεοπτικό της γάμο!

«Η Βασιλική είναι ένα πρόσωπο που έχει ακόμα πράγματα να μας δώσει… Έχουμε ξεφύγει πάρα πολύ από το βιβλίο… Ούτε ο Μαθιός με τη Βασιλική έχουν αυτή τη σχέση στο βιβλίο και ο Στεφανής ήταν ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος… Μετά από κάποιες δυσάρεστες ανατροπές που θα δούμε στην αρχή του δεύτερου κύκλου, αυτός ο γάμος θα γίνει κάποια στιγμή απλώς θα γίνει λίγο διαφορετικό απ’ ότι τον περιμένουμε»

«Δε με κουράζει να με ρωτάνε για τον Σασμό και τον γάμο με τον Μαθιό. Μου αρέσει να απαντάω. Υπάρχουν όμως κάποιες περιστάσεις που καλό θα ήταν να εστιάζουμε και σε κάτι άλλο. Δεν πρέπει να χάνουμε και τη βαρύτητα της πραγματικότητας επειδή μας ενδιαφέρει πάρα πολύ μια μυθοπλαστική ιστορία» σχολίασε η Μαρίλιτα Λαμπροπούλου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: Η Βασιλική υποψιάζεται την αλήθεια - Ένα βήμα πριν μάθει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή

«Ο Γιώργης ερωτεύεται παράφορα τη Νίτσα...» - Οι αποκαλύψεις του Γιάννη Τσορτέκη για το Αυτή η Νύχτα Μένει