«Oμολογώ ότι δεν...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπή της

Η έκπληξή της για τις αλλαγές που παρατήρησε

Η Ελένη Μενεγάκη, πολύ συχνά συνηθίζει μέσα από την εκπομπή της να μοιράζεται με τους τηλεθεατές της, διάφορες στιγμές και εμπειρίες από την καθημερινότητά της, και έτσι έκανε και το μεσημέρι της Πέμπτης 13/10 στον αέρα της εκπομπής (δείτε εδώ τι είχε αναφέρει πριν λίγες μέρες για λάθος επιλογές σε συνεργάτες της).

Η παρουσιάστρια, θέλησε να μοιραστεί τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας, το βράδυ της Τετάρτης 12/10, και την έκπληξή της, όταν την αντίκρισε αλλιώτικη από ότι είχε συνηθίσει, λίγο άδεια.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της

«Χθες (12/10) που εγώ βρέθηκα στο κέντρο για το θέμα που κάθε χρόνο κάνουμε για τον καρκίνο του μαστού, για την εκστρατεία, ομολογώ ότι δεν βγαίνω στην Αθήνα, ήθελα να δω κι εγώ λίγο, να κάνω τη βόλτα μου με το αυτοκίνητο!

Δεν είχε κόσμο έτσι μου φάνηκε εμένα στις 8 με 9 το βράδυ… Πώς λέγαμε παλιά «Η Κηφισίας δεν κινείται, τώρα κινείται… Εμένα η Αθήνα χθες μου φάνηκε ήσυχη… Δεν λες είναι μία ωραία μέρα να πάω μία βόλτα, αφήστε τα μαγαζιά που ήταν κλειστά… να πας να πιείς έναν καφέ, κάτι να κάνεις…» είπε χαρακτηριστικά...

Η ανησυχία της για την ηλικία της

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς έγιναν για πρώτη φορά γονείς και στην εκπομπή της, Ελένη, σχολιάστηκε την Πέμπτη 29/9 η έξοδός τους από το μαιευτήριο στο πλευρό της γιαγιάς, πλέον, Χριστίνας Παππά.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτά τα πλάνα, η παρουσιάστρια άρχισε να φαντάζεται τον εαυτό της ως γιαγιά και θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους συναδέλφους και το κοινό της.

«Κοιτούσα τη Χριστίνα και αναρωτιόμουν και λέω “Δηλαδή η Χριστίνα σήμερα είναι γιαγιά, αν είχα κάνει κι εγώ γιο πριν τα 18 μου, θα είχα κι εγώ σήμερα ένα μωρό του παιδιού μου;”. Ηλικιακά γίνεται, ψυχολογικά επηρεάζει άραγε μια γυναίκα; Είσαι πολύ νέος, δραστήριος, έχεις την προσωπική σου ζωή. Μέσα σου σκέφτεσαι ότι απέκτησες εγγόνι; Πώς νιώθεις; Λέω… Η γυναίκα μέσα της, που γίνεται γιαγιά, την επηρεάζει αυτό ψυχολογικά; Δεν ξέρω, πρώτη φορά προβληματίστηκα έτσι.

Εγώ είδα ένα πλάνο το πρωί στην Μελέτη και πολύ με απασχόλησε. Δηλαδή, η ηλικία μας έχει να κάνει με το πόσο χρονών είναι τα παιδιά μας; Εγώ έχω παιδιά σε όλες τις ηλικίες, έχω ένα παιδί που θα γίνει 20 σε έναν μήνα και έχω κι ένα που είναι 7,5.

Δεν έχω τέτοια φοβία, περιμένω αυτά να γίνονται στην ώρα τους. Κανείς να μην βιάζεται. Μεγαλώνει η γυναίκα σύμφωνα με πόσο μεγαλώνουν τα παιδιά της;», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ρε Γιάννη πλάκα μας κάνεις;» - Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη με τα λεγόμενα του Τσιμιτσέλη στο Fishy

«Βρε δεν τα αφήνεις αυτά;» - Άφωνη η Σμαράγδα Καρύδη με το παράπονο της Ελένης Μενεγάκη