«Ρε Γιάννη πλάκα μας κάνεις;» - Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη με τα λεγόμενα του Τσιμιτσέλη στο Fishy

Πρώτη στάση στην ωραία Άνδρο!

Το μεσημέρι της Κυριακής 9/10 το Fishy και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, έκαναν πρεμιέρα, και πρώτη στάση του ηθοποιού και παρουσιαστή, ήταν η Άνδρος, και ποδαρικό έκανε η ωραία...Ελένη Μενεγάκη! Οι δυο τους, έκαναν μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, ενώ μεταξύ άλλων μίλησαν για το πως καταφέρνει η λαμπερή παρουσιάστρια να συνδυάζει την προσωπική της ζωή με την επαγγελματική (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει για την καθημερινότητα στην εκπομπή της), κάτι που έχουν πολλοί απορία!

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της κουβέντας, μία μόνο ατάκα έκανε την Ελένη Μενεγάκη να σαστίσει και στη συνέχεια να βάλει τα γέλια στον αέρα του Fishy.

Η επική απάντηση της Ελένης Μενεγάκη στον Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Στο πρώτο παιδί όλα είναι καινούρια. Είσαι άπειρος, δοκιμάζεσαι και κάνεις πιο πολλά λάθη. Παίρνει το πρώτο παιδί όλη την αγάπη. Παρόλα αυτά εξελίσσεσαι και γίνεσαι κι εσύ καλύτερος γονιός. Από την αρχή βάζουμε το 100% μας, αλλά μέσα από τα λάθη μας προχωράμε. Ο γονιός ότι είναι να μαθητεύσει, ξεκινά με το πρώτο παιδί που θα κάνει. Από εκεί ξεκινά με μηδενική εμπειρία και πολλή αγάπη».

Για το πως συνδύασε την προσωπική της ζωή με το απαιτητικό της πρόγραμμα ανέφερε: «Ήθελα πολύ το ένα και το άλλο… Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να κάνουν καριέρα, αλλά δεν νιώθουν έτοιμες για ένα παιδί. Μία γυναίκα που σου λέει στα 25 δεν θέλω να κάνω παιδί, μπορεί στα 40 να θέλει» είπε η Μενεγάκη.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τότε ανέφερε: «Δεν θεωρώ ότι ανήκεις στον μέσο όρο σε σχέση με τη μέση γυναίκα. Η επαγγελματική σου ζωή είναι πάρα πολύ έντονη κι έχεις κάνει αρκετά παιδιά. Σε σχέση με την Ελλάδα μιλάμε πάντα και ζωή να έχουν κι άμα θέλεις να κάνεις άλλα τόσα».

Η παρουσιάστρια με αφορμή το τελευταίο του σχόλιο γέλασε και απάντησε χαρακτηριστικά: «Ρε Γιάννη, πλάκα μας κάνεις;».

Η ανησυχία της Ελένης Μενεγάκη για την ηλικία της

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς έγιναν για πρώτη φορά γονείς και στην εκπομπή της, Ελένη, σχολιάστηκε την Πέμπτη 29/9 η έξοδός τους από το μαιευτήριο στο πλευρό της γιαγιάς, πλέον, Χριστίνας Παππά.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτά τα πλάνα, η παρουσιάστρια άρχισε να φαντάζεται τον εαυτό της ως γιαγιά και θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους συναδέλφους και το κοινό της.

«Κοιτούσα τη Χριστίνα και αναρωτιόμουν και λέω “Δηλαδή η Χριστίνα σήμερα είναι γιαγιά, αν είχα κάνει κι εγώ γιο πριν τα 18 μου, θα είχα κι εγώ σήμερα ένα μωρό του παιδιού μου;”. Ηλικιακά γίνεται, ψυχολογικά επηρεάζει άραγε μια γυναίκα; Είσαι πολύ νέος, δραστήριος, έχεις την προσωπική σου ζωή. Μέσα σου σκέφτεσαι ότι απέκτησες εγγόνι; Πώς νιώθεις; Λέω… Η γυναίκα μέσα της, που γίνεται γιαγιά, την επηρεάζει αυτό ψυχολογικά; Δεν ξέρω, πρώτη φορά προβληματίστηκα έτσι.

Εγώ είδα ένα πλάνο το πρωί στην Μελέτη και πολύ με απασχόλησε. Δηλαδή, η ηλικία μας έχει να κάνει με το πόσο χρονών είναι τα παιδιά μας; Εγώ έχω παιδιά σε όλες τις ηλικίες, έχω ένα παιδί που θα γίνει 20 σε έναν μήνα και έχω κι ένα που είναι 7,5.

Δεν έχω τέτοια φοβία, περιμένω αυτά να γίνονται στην ώρα τους. Κανείς να μην βιάζεται. Μεγαλώνει η γυναίκα σύμφωνα με πόσο μεγαλώνουν τα παιδιά της;», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Γκρεμίζεται» η αυτοκρατορία της Ελένης Μενεγάκη - Η αποκάλυψη για το Instagram της που την «καίει»

«Βρε δεν τα αφήνεις αυτά;» - Άφωνη η Σμαράγδα Καρύδη με το παράπονο της Ελένης Μενεγάκη