Μία άλλη - Με κοντό πλατινέ μαλλί η Κάτια Ταραμπάνκο 3 χρόνια μετά το GNTM 2

Απίστευτη αλλαγή!

Την Κάτια Ταραμπάνκο την γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, από το οποίο αποχώρησε με πολύ κοντά μαλλιά, σε μελαχρινό χρώμα. Όπως έχει αποδείξει, πρόκειται για μία γυναίκα που δεν φοβάται της αλλάγές και έτσι παρόλο που φαινόταν πως άφηνε τα μαλλιά της να μακρύνουν ξανά, τα έκοψε ξανά και τα έβαψε ξανθά πλατινέ.

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, - αν και η αλλαγή στην εμφάνιση της Ειρήνης Ερμίδου ήταν ακόμη πιο σοκαριστική - όπου μίλησε και για την προσωπική της ζωή, εξηγώντας τι συμβαίνει πραγματικά. Μάλιστα, επισήμανε πως ετοιμάζει και ένα νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Κάτιας Ταραμπάνκο

«Είναι κοντά στα δυο χρόνια που παρακαλάω τον μάνατζέρ μου να αλλάξω τα μαλλιά μου. Πήγα στο Παρίσι σε ένα καταπληκτικό fashion hair show που συμμετείχα και τα κόψαμε. Στη ζωή μου έχω αλλάξει πάρα πολλά πράγματα. Τώρα είμαι μόνη μου. Ετοιμάζω κάτι τηλεοπτικό. Δεν είναι μόνο ένα, αλλά δε θέλω να πω πολλά πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην της έσβησε το τατουάζ από το πρόσωπό του

Ακόμη έναν χωρισμό έγραψε στο ιστορικό της η Κάτια Ταραμπάνκο. Όπως αποκάλυψε ο πρώην σύντροφός της, η σχέση τους τελείωσε καθώς εκείνη είχε βρει άλλον (δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις του). Το πρωί της Τετάρτης (25/5), ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων έδειξε πως έσβησε το τατουάζ που είχε κάνει για την Κάτια.

«Δε μπορώ να ξέρω τι συνέβη μέσα της. Συγκατοικούσαμε από την πρώτη μέρα. Ήμασταν μαζί δέκα μήνες. Εγώ τουλάχιστον την ερωτεύτηκα. Είχε γίνει πρόταση γάμου. Κάθε μέρα γινόταν πρόταση γάμου. Κάθε μέρα λέγαμε πόσο ερωτευμένοι είμαστε και πόσο αγαπιόμαστε. Δεν ανακάλυψα ότι κάτι δεν πάει καλά απλά κάποια στιγμή άκουσα την ατάκα “θέλω λίγο χρόνο”.

Το θέλω λίγο χρόνο είναι στην ίδια κλίμακα με το “είχα πιει δεν ήξερα τι έκανα”. Θες χρόνο, ναι, πάρε το χρόνο σου και εδώ είμαστε να τα συζητήσουμε όλα. Πριν τρεις μέρες όμως, έχεις βγει σε εκπομπή και έχεις κάνει κάποιος δηλώσεις. Έχεις δείξει το μονόπετρο της μάνας μου.

Για να τα λέμε σωστά, είχε γίνει αυτό. Εγώ, δε θα έβγαινα ποτέ να κάνω καμία δήλωση αν δε με πρόσβαλε η κίνηση. Το να δείξει αυτό το πράγμα και μετά να έχουμε… Το δαχτυλίδι της μαμάς μου δεν το δώρισα εγώ, το δώρισε ο πατέρας μου την επόμενη μέρα από τον θάνατο της μαμάς μου. Η μάνα μου έφυγε από τη ζωή 7 Σεπτέμβρη. Την είχε γνωρίσει η Κάτια, ήμασταν μαζί τότε οπότε για μένα η κίνηση αυτή ήταν πολύ σημαντική» είπε αρχικά ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλός.

«Δε θα έκανα καμία δήλωση αν υπήρχε ειλικρίνεια. Είναι φυσιολογικό μια σχέση να περνάει κάποιες κρίσεις και να ζητάει κάποιος λίγο χρόνο για τον εαυτό του. Αυτό τον χρόνο τον παίρνεις για τον εαυτό σου, όχι για να κάνεις κάτι άλλο. Τις τελευταίες ημέρες, μετά τις δηλώσεις της σε αυτή την εκπομπή ξέρω ότι είχε και κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Βρέθηκε η ελληνίδα σωσίας της Kendall Jenner - Πέρασε από την πασαρέλα του GNTM 5

Δεν τα παράτησε ποτέ - Με αναλογίες μοντέλου η Λυδία Κατσανικάκη 4 χρόνια μετά το GNTM