Κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες - Η πρώτη φωτογραφία του Γιάννη Στάνκογλου από το «Νησί 2»

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Μπορεί προς το παρόν να μην έχουν γίνει γνωστά όλα τα ονόματα που θα συμμετέχουν στη νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Νησί», η οποία θα πάρει τον τίτλο «Μία νύχτα του Αυγούστου», ωστόσο η πρώτη φωτογραφία του Γιάννη Στάνκογλου από τα γυρίσματα έχει ήδη κυκλοφορήσει.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος στη σειρά θα υποδυθεί τον Ανδρέα Βανδουλάκη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα επιστρέψουν στη σειρά θα είναι και ο Τάσος Νούσιας, ο οποίος μάλιστα του χρόνου αναμένεται να παίξει και στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών».

Η ανάρτηση του Γιάννη Στάνκογλου για το «Νησί 2»

«Μια νύχτα του Αυγούστου, καλή μας αρχή», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην ανάρτησή του.

Εκτός σειράς η Μαρία Πρωτόπαππα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star έκανε η Μαρία Πρωτόπαππα, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει στο αν πρόκειται να παραμείνει τελικά στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός.

Εδώ και αρκετούς μήνες, οι φήμες αναφέρουν πως η ηθοποιός θα αφήσει τη σειρά του ALPHA προκειμένου να βρεθεί στο Νησί 2.

Η ίδια μέσα από τις δηλώσεις της ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο καθώς δεν θέλει να αφήσει τον Σασμό πριν ολοκληρωθεί η ιστορία του χαρακτήρα της.

«Δυστυχώς για λόγους τεχνικούς δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτή τη δουλειά. Θα συνεχίσω στον Σασμό γιατί δε θέλω να αφήσω αυτή τη ροή. Δε θέλω να εγκαταλείψω ένα καράβι στο οποίο ήμουν βασικός συντελεστές. Με τον Τάσο Νούσια ήταν δεδομένο ότι ταιριάζουμε, γνωριστήκαμε στο Νησί. Είναι ζεστός συνάδελφος και πρωτίστως δουλεύει για τον άλλο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Πρωτόπαππα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Γάλλου και του Λεωνίδα Κακούρη

Τα πάνω κάτω με το Νησί 2 - Έγινε γνωστό ότι...