«Αφήστε τη μακακία...» - Οργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας με την υπόθεση της Πάτρας

Το ξέσπασμά του για τα σχόλια που δέχονται οι ψυχαγωγικές εκπομπές

Τόσο το Πρωινό, όσο και οι υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές ασχολούνται ενεργά με το θέμα της Πάτρας τις τελευταίες εβδομάδες. Το γεγονός αυτό έχει πυροδοτήσει πολλά σχόλια (δείτε εδώ το σχετικό ξέσπασμα της Νικολέττας Ράλλη) και έτσι ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την οργή του για τα όσα ακούγονται για τη δουλειά τους.

Το νέο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την υπόθεση της Πάτρας

«Εμείς εδώ δουλεύουμε η ζωή μας τα έφερε έτσι και άλλες εκπομπές να ασχολούμαστε με το θέμα αυτό και άλλες εκπομπές καλύτερα από εμάς…. Είναι η πρώτη φορά που οι αρχές λένε με αυτό που κάνετε μας βοηθάτε γιατί βλέπουμε τί δήλωσε η Ρούλα σήμερα, χθες, προχθές ο Μάνος…. βλέπουμε τις αντιφάσεις μας, βοηθάτε… και άνθρωποι που κάνουνε διακοπές και φωτογραφίζονται μία με τον Πύργο του Άιφελ και μία δεν ξέρω εγώ με ποιο Πύργο βγαίνουν και λένε ντροπή στην τηλεόραση… Για κάποια στιγμή αφήστε τη μακακία που σας δέρνει έλεος πια έλεος!» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Η αποκάλυψη του Πρωινού για τον Μάνο Δασκαλάκη

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της Πάτρας και για τους δύο γονείς, τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη. Το πρωί της Δευτέρας (11/4), ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή Πρωινό, αποκάλυψε πως λίγο μετά τον θάνατο των δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης εδώ και χρόνια κυνηγάει το όνειρό του στη μουσική και έτσι στο παρελθόν είχε δηλώσει συμμετοχή τόσο στο X-Factor, όσο και στο House of Fame.

Έτσι λοιπόν, στην προσπάθειά του να γίνει τραγουδιστής, ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε αρχικά συμμετοχή στο The Voice και στη συνέχεια στο Survivor 5.