Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις της, η Λίτσα Πατέρα θέλησε να προειδοποιήσει 3 συγκεκριμένα ζώδια, τα οποία θα δουν σημαντικές εξελίξεις στην καθημερινότητά τους από σήμερα (11/4), ενώ γενικά ο Απρίλιος φαίνεται πως δε θα είναι και τόσο καλός σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο τα οικονομικά θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Προσπαθήστε να προωθήσετε καταστάσεις! Υπάρχει πρόοδος.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας δείχνει πως θα υπάρξει πρόοδος και εξελίξεις σε πολλούς τομείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στον Ταύρο ενισχύει ή την μυστική σας δράση ή το παρασκήνιο. Προσοχή, μην δίνετε λαβές για σχόλια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρά το γεγονός ότι έχετε προβληματισμούς και διλήμματα, η είσοδος και του Ερμή στον Ταύρο ενισχύει την βοήθεια φίλων.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Ταύρο, έτσι τα επαγγελματικά (κοινωνικά) έρχονται στο προσκήνιο. Προσεγγίστε άτομα κύρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρχίζει σημαντική βελτίωση στην ζωή σας και η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο υπόσχεται πολλά. Παράλληλα, έρχεστε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον Λέοντα προωθεί οικονομικές υποθέσεις. Παράλληλα, αρχίζετε από σήμερα να ρυθμίζετε οικονομικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Ταύρο, έτσι οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι για καιρό στο προσκήνιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να σας απασχολούν πολλά, όμως την περίοδο αυτή θα επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας (υγεία) με το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο θα στρέψει την προσοχή σας στα δημιουργικά ή ερωτικά σας θέματα! Από σήμερα άλλωστε έχετε και έντονη δημιουργικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι βέβαιο ότι την περίοδο αυτή βλέπετε την ζωή σας να αλλάζει, όμως από σήμερα… πρωταγωνιστεί η οικογένεια ή η ακίνητη περιουσία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η καθημερινή σας ζωή φαίνεται να αλλάζει με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο. Θα υπάρξουν συνεχώς συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις. Κάτι αλλάζει!

Τι είδους πρώην είσαι σύμφωνα με το ζώδιο σου

ΚΡΙΟΣ

Πηγαίνεις σε ραντεβού στα τυφλά εντός 24 ωρών από τον χωρισμό σου. Γιατί να περιμένεις;

ΤΑΥΡΟΣ

Δημιουργείς νέα γκαρνταρόμπα, γράφεις το δικό σου βιβλίο μαγειρικής, ανανεώνεις το σπίτι σου ή ασχολείσαι με κάποια άλλη πτυχή της ζωής σου, με την τυπική ταυρένια τελειότητα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλεις να μιλήσεις σε άτομα που σε καταλαβαίνουν για τον χωρισμό σου. Αποσυμπιέζεσαι καλύτερα όταν περιτριγυρίζεσαι από πολλή αγάπη και λόγια που επιβεβαιώνουν ότι είσαι, πράγματι, πολύ καλύτερη από τον πρώην σου και πολύ πιο αστεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τσεκάρεις όλες τις φωτογραφίες του πρώην όπου τον έχουν κάνει tag σε Facebook/Instagram για να δεις πότε ή αν βγαίνει με κάποιο νέο πρόσωπο και ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ; Οι φίλοι σου τελικά σε πείθουν να τον μπλοκάρεις.

Προβλέψεις ζωδίων 15/3

ΛΕΩΝ

Προσπαθείς να κάνεις μια indie ταινία μικρού μήκους για τις εμπειρίες σου μαζί με τον πρώην, θέλοντας να νιώσεις κάποια αίσθηση κλεισίματος του κύκλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σοκαρισμένη από το γεγονός, πηγαίνεις πέρα δώθε και ψιθυρίζεις: «Απλά δεν το καταλαβαίνω». Οι φίλοι σου, σηκώνουν τα χέρια ψηλά μετά από δύο μέρες προσπαθειών να σε πείσουν ότι όλα θα πάνε καλά. Το ξέρεις και εσύ, αλλά πρέπει απλώς να επεξεργάζεσαι τα πράγματα με τον δικό σου ρυθμό.

ΖΥΓΟΣ

Εάν είσαι πραγματικά ταραγμένη, ψάχνεις για δικηγόρο. Αν είσαι λίγο ταραγμένη, φτιάχνεις ένα σωρό λίστες αναπαραγωγής χωρισμού στο Spotify και τριγυρνάς με τις πιτζάμες σου, ενώ λυπάσαι τον εαυτό σου ακριβώς, για το ένα έβδομο του χρόνου που ήσασταν μαζί ή μέχρι να έρθει ένας νέος ενθουσιασμός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φλερτάρεις με την ιδέα να κάνεις κάτι με τον καλύτερο φίλο/συγκάτοικο/το αφεντικό του πρώην, για να οδηγήσεις πραγματικά αυτό το παιχνίδι εξουσίας σε δική σου νίκη μετά τον χωρισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πασάρεις στον πρώην σου έναν φίλο, μόνο και μόνο για να αποδείξεις πόσο «τον ξεπέρασες εντελώς». Δεν είσαι σε αυτό το στάδιο όμως και τελικά το συνειδητοποιείς όταν τα φτιάχνουν και δεν ξέρεις πώς να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να πεις ότι δεν ήθελες να συμβεί αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βγαίνεις ραντεβού με κάποιον που είναι το εντελώς αντίθετο από τον πρώην σου, απλά για να δεις πώς είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιτέλους, κάνεις κράτηση για εκείνο το ταξίδι που πάντα ήθελες να κάνεις. Έχεις επιτέλους όλο αυτό τον χρόνο που χρειαζόσουν! Τι έκανες όταν έβγαινες με κάποιον; Πώς ζούσες τότε;

ΙΧΘΕΙΣ

Ξεκινάς ένα blog ποίησης που τελικά, γίνεται viral.

pink.gr