Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Μπρούσκο»: Εξέλιξη - «βόμβα»! Ο Πάτροκλος ετοιμάζεται να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στον Αχιλλέα

patroklos
Σειρές 07.04.2017 10:49
Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Ο Αχιλλέας συνεχίζει να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, όμως ο Πάτροκλος δεν φαίνεται να ικανοποιείται από αυτή την κατάσταση, καθώς η επιθυμία του είναι να τον δει νεκρό. Το ότι ο Αχιλλέας ακόμα δεν έχει πεθάνει αρχίζει να τον αγχώνει και να ψάχνει τρόπους να ολοκληρώσει αυτό το συμβόλαιο θανάτου που έχει υπογράψει με τον εγωισμό του για εκδίκηση! Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Ο Πάτροκλος είναι στο γραφείο του Αλκιβιάδη, ο οποίος του βάζει νέες φιτιλιές: «Α, έμαθα και για τον Αχιλλέα Ματθαίου. Ακόμα είναι σε άμεσο κίνδυνο. Πάει από επιπλοκή σε επιπλοκή. Σκέφτομαι, μήπως θα έπρεπε να βοηθήσουμε κι εμείς να ησυχάσει ο άνθρωπος από τα βάσανα, όπως κάναμε και με τον Αλέξη Γριβάκη; Είναι δεύτερη φορά που σου το λέω», του τονίζει ο «συνεταίρος του» στο έγκλημα και ο Πάτροκλος φυσικά δέχεται να αποτελειώσει τον Αχιλλέα: «Αν δεν τα τινάξει από μόνος του, όταν αραιώσει λίγο ο κόσμος, γιατί τώρα έχουν μπουκώσει όλοι εκεί, θα είναι πιο εύκολο να τον φάμε. Ασε θα το κανονίσω εγώ. Το έχω», του απαντάει όλο χαρά που θα κάνει ένα ακόμα φόνο.
Οι μέρες περνάνε και ο Πάτροκλος περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να δράσει, ωστόσο μια εξέλιξη στην υγεία του Αχιλλέα ανατρέπει τα σχέδιά του: «Εχω πληροφορίες ότι ο Αχιλλέας Ματθαίου άρχισε να συνέρχεται. Πρέπει να δράσουμε», τον παρακινεί ο Αλκιβιάδης και ο Πάτροκλος παίρνει το πιο κακό του ύφος: «Θα το κάνω απόψε», του λέει και ήδη έχει στο μυαλό του το πώς θα σκοτώσει τον Αχιλλέα. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...


Ο Πάτροκλος μεταμφιέζεται σε γιατρό και χωρίς να τον πάρει είδηση κανείς εισχωρεί στο χώρο του νοσοκομείο και φτάνει μέχρι το θάλαμο που βρίσκεται ο Αχιλλέας, ο οποίος κοιμάται και δεν έχει επαφή με το περιβάλλον.
Ο Πάτροκλος μπαίνει σιγά-σιγά μέσα και παράλληλα ελέγχει την πόρτα μην μπει κανείς ξαφνικά. Στη συνέχεια βγάζει από την τσέπη του μια σύριγγα και ένα φάρμακο σε φιαλίδιο με θανατηφόρο δηλητήριο. Το σχέδιό του πάει ρολόι, συνεχίζει περνώντας το φάρμακο στη σύριγγα και ετοιμάζεται να το βάλει στον ορό του Αχιλλέα, όταν ένα από τα μηχανήματα που βρίσκονται στο πλάι του Αχιλλέα αρχίζει να χτυπάει. Χωρίς να τα χάσει, ο Πάτροκλος βάζει τη σύριγγα πάλι στην τσέπη, ενώ στο θάλαμο μπαίνουν δύο γιατροί και κατευθύνονται στον Αχιλλέα για να δουν τι του συμβαίνει. Ο Πάτροκλος κατεβάζει το κεφάλι, τους σπρώχνει και περνάει ανάμεσά τους και αρχίζει να τρέχει σαν τρελός στο διάδρομο του νοσοκομείο για να ξεφύγει, καθώς ένας από τους γιατρούς τον καταδιώκει φωνάζοντας ταυτόχρονα: «Πιάστε τον φωνάξτε την ασφάλεια, να μη φύγει».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«9 μήνες»: Πανικός στο σημερινό επεισόδιο 7/4: Η Δάφνη τρομοκρατείται όταν μαθαίνει ότι…

«AR3NA»: Ώρες αγωνίας σήμερα 7/4! Η Ήβη καταρρακώνεται από την απαγωγή της Μυρτώς

«Ζωές παράλληλες»: Μη χάσετε σήμερα 7/4 τη μεγάλη ανατροπή! Σονγκούλ και Καντέρ εξαφανίζουν τα ίχνη!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top