Ο Κεντάλ θυμωμένος πάει στην Καντριγιέ και της λέει: «Για χρόνια προσπαθούσα να καταλάβω γιατί ο πατέρας μου δεν με αγαπάει, έκανα τα πάντα για να του δείξω ότι αξίζω και πάντα με έκανε στην άκρη! Από ποιον να ζητήσω λογαριασμό για όλα αυτά;», τη ρωτάει. Η Καντριγιέ του λέει πως θα αποκαλύψει την αλήθεια σε όλους κι αυτός προσπαθεί να την πνίξει.

«Αν το κάνεις, θα σκοτώσω πρώτα τον αγαπημένο σου εγγονό τον Μπαράν και μετά έναν-έναν όλους τους άλλους! Σου το ορκίζομαι», της υπόσχεται και φεύγει. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Μπαράν πληγώνει τη Ναρίν, η οποία ανακαλύπτει στο δωμάτιό του ένα φάκελο με το γράμμα που είχε στείλει ο Μουράτ στον Φιράτ, αλλά και τις καταθέσεις των μαρτύρων ότι είδαν τον Κεντάλ να σκοτώνει τον Φιράτ. Η Οζλέμ επιστρέφει στο αρχοντικό και ο Κεντάλ την αρπάζει από το λαιμό και τη χτυπάει. Την κατάλληλη στιγμή εμφανίζεται η Ναρίν με την καραμπίνα κι αφού διώχνει την Οζλέμ, σημαδεύει τον Κεντάλ και του ρωτάει: «Πώς μπόρεσες να σκοτώσεις τον αδελφό μου;». Ομως ο Κεντάλ την αφήνει άφωνη: «Εσύ ζήτησες τη βοήθειά μου για να μην αποκαλύψει την αλήθεια για τον Μπαράν. Συνέχεια παρακάτω...



Εσύ το ήθελες, Ναρίν!». Αργότερα πραγματοποιείται ο γάμος του Ογούζ και της Ελίφ. Η Ναρίν είναι κρυμμένη πίσω από την πόρτα. Η Ελίφ τη βλέπει. Ο Ογούζ λέει το «ναι» και η Ναρίν φεύγει. Ομως η Ελίφ ακυρώνει τελικά το γάμο λέγοντας: «Δεν μπορώ να σε παντρευτώ από τη στιγμή που αγαπάς κάποια άλλη». Το βράδυ η Ναρίν φεύγει κρυφά από το σπίτι, αφού πρώτα αφήνει από ένα γράμμα στην Καντριγιέ, την Εμπρού και τον Μπαράν. Βγαίνει με μια βάρκα στα ανοιχτά του ποταμού και τηλεφωνεί στον Ογούζ, χωρίς να ξέρει ότι ο γάμος ακυρώθηκε.

Εκείνος τρέχει στο αρχοντικό και ενημερώνει πως η Ναρίν ετοιμάζεται να κάνει κάποια τρέλα. Ο Μπαράν της τηλεφωνεί και τη ρωτάει να του πει πού είναι για να την πάρει. «Σε αγάπησα πολύ! Ομως εξαιτίας αυτής της αγάπης πόνεσαν πολλοί! Σ’ ευχαριστώ που μου επέτρεψες να ζήσω αυτή τη σχέση της μάνας με το παιδί», του λέει και ο Μπαράν τη φωνάζει ξανά «μαμά». Τότε η Ναρίν χαμογελάει, τον ευχαριστεί και πέφτει στο ποτάμι! Οι έρευνες για τον εντοπισμό της Ναρίν συνεχίζονται μέχρι το πρωί. Ο Ογούζ βρίσκει τη Ναρίν στην ακτή νεκρή και θρηνεί την αγαπημένη του. Στο νοσοκομείο, ο Κεντάλ μαθαίνει πως η Οζλέμ είναι έγκυος και θυμώνει! Ο Κασίμ ενημερώνει την Αϊσέ και την Οζλέμ πως κινδυνεύουν και τους ζητάει να τον περιμένουν σε ένα μέρος για να φύγουν μακριά. Πρώτα όμως η Αϊσέ παίρνει τον μικρό Μεχντί από το αρχοντικό.

Την επόμενη μέρα ο Κεντάλ καταφέρνει να εντοπίσει την Οζλέμ, τον Κασίμ και την Αϊσέ και αρχίζει να τους κυνηγάει. Κάποια στιγμή τους χτυπάει το αυτοκίνητο και πέφτουν στο ποτάμι. Δεν γνωρίζει πως μέσα στο αμάξι ήταν και ο γιος του. Η Ναζλί αποκαλύπτει στην Εμπρού την τελευταία συνομιλία της Ναρίν με τον Κεντάλ κι εκείνη το λέει στον Ογούζ. «Αν ο Κεντάλ έχει βάλει το χέρι του στην αυτοκτονία της Ναρίν δεν θα το αφήσω έτσι, να είσαι σίγουρη», λέει ο Ογούζ. Ο Κεντάλ μαθαίνει πως ο Μεχντί ήταν μαζί με τον Κασίμ και τρέχει στο σημείο του ατυχήματος, ενώ η αστυνομία βρίσκει το αυτοκίνητο αλλά και την Αϊσέ η οποία είναι σε κώμα.

 

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό! Πρόωρο τέλος για το «Ταμάμ»!

«Kara Sevda»: Ανατροπή – «βόμβα»! Η Ζεϊνέπ νεκρή;

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Σκοτωμός! Διαλύεται η οικογένεια! Στα μαχαίρια Παύλος, Αλίκη, Ελισάβετ & Αγάπη!