Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Ο Αχιλλέας είναι στο νοσοκομείο και πραγματικά δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν, όμως η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία αισιοδοξία. Μάλιστα παθαίνει τη μια επιπλοκή μετά την άλλη, ενώ η Μελίνα δεν έχει καθόλου καλό προαίσθημα. Φοβάται ότι ο Αχιλλέας θα την αφήσει και ξέρει ότι αυτό δεν πρόκειται να το αντέξει. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Η Μελίνα δεν έχει σταματήσει να κλαίει λεπτό και αφού πέφτει στα πόδια των γιατρών την αφήνουν να μπει στην εντατική. Μόλις βλέπει τον Αχιλλέα ακίνητο με τα σωληνάκια, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της: «Μη φύγεις σε παρακαλώ, μη μ’ αφήσεις. Πες μου ότι δεν θα φύγεις, έχεις υποσχεθεί πως θα είσαι για πάντα μαζί μου. Αγάπη μου, σε παρακαλώ», του λέει σπαρακτικά. Εκείνη τη στιγμή αρχίζει να χτυπάει το μόνιτορ. Η Μελίνα πανικοβάλλεται. «Σας παρακαλώ, ένα γιατρό! Κάτι συμβαίνει! Ενα γιατρό!», φωνάζει. Αμέσως μπαίνει μια νοσοκόμα και η Μελίνα σχεδόν πέφτει στα πόδια της: «Σας παρακαλώ κάντε κάτι. Μην τον αφήσετε να φύγει. Σας παρακαλώ», σπαράζει η κοπέλα, ενώ έρχεται η γιατρός και τη βγάζει έξω, αλλά η Μελίνα συνεχίζει να εκλιπαρεί: «Βοηθήστε τον! Τι έπαθε; Χριστέ μου, τι έπαθε;». Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Ολοι είναι μαζεμένοι στο νοσοκομείο όταν βλέπουν τη Μελίνα σε κακό χάλι να πέφτει στην αγκαλιά της Βασιλικής και να κλαίει: «Εκεί που του μίλαγα, το μόνιτορ έκανε έναν περίεργο ήχο. Ηρθε μια νοσοκόμα, το κοίταξε και μετά φώναξε τους γιατρούς. Κάτι δεν πάει καλά, Βασιλική. Κάτι δεν πάει καλά», της λέει. Ολοι προσπαθούν να της δώσουν κουράγιο: «Σε θέλω δυνατή, ε; Ο Αχιλλέας σε χρειάζεται», της λέει η Χρυσάνθη, η οποία μετά από λίγο ρωτάει την Αναστασία: «Πες αλήθεια, πώς τα βλέπεις; Κρύβουν από τη Μελίνα την αλήθεια;», για να πάρει μια απάντηση που δεν της αρέσει καθόλου: «Δεν είναι θετικές οι ενδείξεις, Χρυσάνθη», παραδέχεται η Αναστασία. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...


Η Μελίνα ζει μια κόλαση, το μυαλό της συνέχεια γυρίζει στη ζωή της με τον Αχιλλέα και θυμάται τους όρκους αγάπης που είχαν κάνει: «Θα είμαστε για πάντα μαζί», της είχε πει ο Αχιλλέας και η Μελίνα του είχε απαντήσει: «Θέλω να πεθάνουμε μαζί».
Στο μεταξύ, τα πράγματα χειροτερεύουν για τον Αχιλλέα, ο οποίος ξαφνικά παρουσιάζει υψηλό πυρετό. Η Μελίνα μονολογεί: «Κάτι δεν πάει καλά, το ξέρω» και λίγο μετά της το επιβεβαιώνει και ο γιατρός: «Δυστυχώς, φοβόμαστε για περαιτέρω επιπλοκές. Υπάρχουν φόβοι για πνευμονική εμβολή ή εγκεφαλικό», τους λέει, ενώ η Μελίνα διαπιστώνοντας ότι κινδυνεύει άμεσα η ζωή του, λιποθυμάει.

Διαβάστε τη συνέχεια αύριο στο tv-24.gr!

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«9 μήνες»: Χαμός στο σημερινό επεισόδιο 30/3! Η Δάφνη και ο Αντρέας παρασύρουν τον παιδόφιλο…

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Εξέλιξη- σοκ! Η Ελισάβετ εξαφανίζεται! Η Αγάπη ορκίζεται εκδίκηση!

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Νέα δεδομένα στο σημερινό επεισόδιο 30/3! Η Αγάπη γίνεται έξαλλη με…