ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα ήθελαν τον Διαμαντή νεκρό. Ο Παύλος, ο Αχιλλέας, η Χρυσάνθη και τόσοι άλλοι... Αυτός όμως που παίρνει όπλο για να τον βγάλει από τη μέση είναι υπεράνω κάθε υποψίας.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Διαμαντής εδώ και καιρό προσπαθεί να πείσει τη Δάφνη να γυρίσει σαυτόν. Ωστόσο, η Δάφνη έχει βρει όλα όσα ήθελε στο πρόσωπο του Μύρου. Την άνεση, τα χρήματα, τη μεγάλη ζωή, αλλά και τον έρωτα. Ο Διαμαντής βλέπει το πώς περνάει η Δάφνη και ζητάει από τον Μύρο να τον βοηθήσει για να γυρίσει σαυτόν, βάζοντάς τον να τον διαβεβαιώσει ότι δεν τρέχει κάτι μεταξύ τους.

Ο καιρός περνάει και ο Μύρος δένεται όλο και περισσότερο με τη Δάφνη. Του αρέσει αυτό που έχουν και πολύ περισσότερο του αρέσει η Δάφνη σαν γυναίκα. Ετσι αποφασίζει να προχωρήσει αυτή τη σχέση και να ζητήσει από τη Δάφνη να τον παντρευτεί. Ωστόσο, ο πατέρας του τον συμβουλεύει να μην το κάνει, γιατί Δάφνη είναι εναντίον του γάμου αφενός και αφετέρου καλύτερα να την «ψήσει» λίγο...

H Δάφνη από μέσα της βράζει αλλά δεν του το δείχνει, το αντίθετο μάλιστα: «Κι εγώ είμαι πολύ-πολύ ευτυχισμένη γιατί είσαι ο μοναδικός άντρας που είμαι μαζί του και δεν θέλει να με παντρευτεί... Ολοι οι άλλοι με πιέζανε, με πιέζανε πάρα πολύ», του λέει κι ο Μύρος συνεχίζει το δικό του παιχνίδι! «Εγώ δεν παντρεύομαι ποτέ και δέκα παιδιά να κάμω, στεφάνι δεν βάνω», της απαντάει, ενώ ο Χαρίδημος τον εμψυχώνει: «Μπράβο, αγόρι μου. Θα δεις, θα πιάσει το κόλπο. Πήγαινε κόντρα στη γυναίκα, πες “όχι” σε οτιδήποτε και θα θέλει εντελώς το ανάποδο», του λέει.

Το μεγάλο όμως πρόβλημα του Μύρου λέγεται Διαμαντής Νικολάου και όταν το λέει στον πατέρα του και μάλιστα του εξομολογείται πως ήδη έχει πει στον Διαμαντή ότι είναι ερωτευμένος μαζί της, αυτός ταράζεται: «Αυτός ο Διαμαντής Νικολάου, απ’ όσο λέει η πιάτσα εδώ στην Κρήτη, είναι επικίνδυνος, δεν πρέπει να του πας κόντρα. Αμα τον ξαναδείς θα του πεις ότι δεν έγινε ποτέ τίποτα με τη Δάφνη, νόμιζες ότι σου άρεσε». Ωστόσο, ο Μύρος τσαντίζεται: «Δεν μ’ αρέσει αυτό. Είμαι άντρας ή δεν είμαι; Είμαι Κρητικός ή δεν είμαι;».

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί!