Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Η Αναστασία με τον Ματθαίο αρχίζουν να δένονται όλο και περισσότερο. Οσο ο καιρός περνάει τόσο πιο πολύ αισθάνονται την ανάγκη να είναι ο ένας κοντά στον άλλον. Προς το παρόν, όμως, αυτό που κάνουν είναι να... παίζουν κρυφτό. Φοβούνται και οι δύο τους ανθρώπους που έχουν δίπλα τους, αλλά τα μηνύματα δεν έρχονται μόνο από την καρδιά τους...

Οι δυο τους ζουν έναν έρωτα δίχως αύριο. Ξέρουν πως η αγάπη τους είναι πιο δυνατή απ’ όλα και είναι αποφασισμένοι, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει και πού θα καταλήξουν, αυτή τη φορά να το ζήσουν με όλη τους τη δύναμη. Στην αρχή κρύβονται από όλους, αλλά δεν αργεί η στιγμή που σιγά-σιγά ο ένας μετά τον άλλο θα αναγνωρίζουν τα σημάδια της συναισθηματικής επανένωσής τους.
Μάλιστα, ο Αχιλλέας θα ρωτήσει ευθέως τον αδελφό του όταν ο τελευταίος του εξομολογείται ότι θέλει να χωρίσει τη Στέλλα: «Ματθαίο, πιστεύεις ότι αν χωρίσεις με τη Στέλλα θα μπορέσεις να είσαι ξανά με την Αναστασία;». Ο Ματθαίος μελαγχολεί, είναι πάρα πολύ σκεπτικός και δείχνει ότι αυτή η ερώτηση βασανίζει και τον ίδιο και η απάντησή του σκιαγραφεί ακριβώς αυτό που αισθάνεται: «Ειλικρινά; Δεν ξέρω αν μπορούμε να είμαστε ξανά μαζί. Η ιστορία μας έχει δείξει ότι δεν είναι εύκολο, αλλά ναι, πάντα το σκέφτομαι».
Το ίδιο όμως αισθάνεται και η Αναστασία. Μάλιστα, η Αναστασία δεν είναι μαθημένη στα ψέματα και με πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία μπορεί να κρύβει τη σχέση και τα αισθήματά της για τον Ματθαίο. Ακόμα πιο δύσκολο είναι να απαντήσει στα ερωτήματα που της βάζει συνέχεια ο Ανδρέας, τον οποίο πλέον έχει πάψει να τον κοιτάζει στα μάτια.

Διαβάστε τη συνέχεια αύριο στο tv-24.gr!

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ Ή ΤΟΥ TV24!