βΑπό τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Ενα από τα ζευγάρια που γράφει ιστορία στο «Μπρούσκο» είναι ο Ματθαίος με την Αναστασία. Πιο πολύ από όλα τα άλλα ζευγάρια, αυτοί έχουν περάσει και συνεχίζουν να περνάνε καταστάσεις οδυνηρές, χαρούμενες, περίεργες και τραγικές. Ενα ζευγάρι που η αγάπη τούς έχει ποτίσει άλλοτε με μίσος και άλλοτε με καταστροφή. Ποιο, όμως, θα είναι το τέλος τους;

Η σειρά αρχίζει την αντίστροφη μέτρηση που καταλήγει στους τίτλους τέλους, οι ιστορίες σιγά-σιγά παίρνουν το δρόμο τους μέχρι να γραφτεί το οριστικό φινάλε στο τέλος της σεζόν.
Ο Ματθαίος με την Αναστασία αυτή τη στιγμή ζουν και πάλι έναν κρυφό έρωτα. Η αγάπη τους φαίνεται να υπερισχύει και χωρίς αναστολές αυτή τη φορά την εκφράζουν ο ένας προς τον άλλον. Χωρίς να γνωρίζει κανείς, ούτε από τη μια πλευρά ούτε από την άλλη, ξαναζούν με πιο πολύ πάθος τον έρωτά τους. Ωστόσο, τα πράγματα είναι δύσκολα καθώς και οι δύο έχουν στο πλευρό τους από έναν άνθρωπο που τους αγαπά και τους συμπαραστέκεται. Ο Ματθαίος έχει τη Στέλλα η οποία θέλει να κάνει οικογένεια μαζί του και μάλιστα προσπαθεί εν αγνοία του να μείνει έγκυος, ενώ η Αναστασία έχει τον Ανδρέα, που ήδη της έχει κάνει τρεις φορές πρόταση γάμου. Παρ’ όλα αυτά, η Αναστασία όχι μόνο τον αποφεύγει, όχι μόνο του λέει ψέματα για τη σχέση της με τον Ματθαίο, αλλά για μια ακόμα φορά ζητά από τον Ματθαίο να τον δει γιατί δεν αντέχει μακριά του. Η Αναστασία στο μέλλον θα έχει ένα ακόμα θέμα, καθώς θα μείνει έγκυος από τον Ματθαίο. Φυσικά, δεν θα του πει τίποτα και για μια ακόμα φορά θα κυοφορεί ένα παιδί που θα το «χρεώσει» σε άλλο πατέρα, στον Ανδρέα. Ο Ανδρέας δεν θα έχει κανένα λόγο να μην πιστέψει την Αναστασία, αλλά θα αρχίσει να προβληματίζεται όταν και πάλι θα αρνηθεί να ενώσει τη ζωή της με τη ζωή του. Από την άλλη ο Ματθαίος, ο οποίος πιστεύει ότι η Αναστασία τον κοροϊδεύει, θα αποφασίσει να προχωρήσει με τη Στέλλα. Η Αναστασία υποφέρει, θέλει να του πει την αλήθεια, αλλά ο εγωισμός και οι ενδεχόμενες αντιδράσεις των άλλων δεν την αφήνουν και του φανερώσει ό,τι κρύβει. Η ιστορία με αυτό το ζευγάρι επαναλαμβάνεται... Με τη σειρά της η Αναστασία δεν θα συγχωρήσει στον Ματθαίο την απόφασή του να ξαναφτιάξει τη ζωή του, αλλά κι αυτός δεν μπορεί να παραβλέψει το ότι ενώ αντάλλασσαν όρκους αγάπης, ενώ περνούσαν μαζί συγκλονιστικές ερωτικές στιγμές, συνέχιζε με τον Ανδρέα και έμεινε έγκυος μαζί του. Ολα αυτά καθώς δεν γνωρίζει ότι το παιδί που περιμένει η Αναστασία είναι δικό του.

Διαβάστε τη συνέχεια αύριο στο tv-24.gr!