Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (29/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και ο Κωνσταντίνος ζητάει από τον Δημοσθένη να απομακρυνθεί από τις παρανομίες (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο φινάλε της σειράς).

Τι θα δούμε σήμερα (29/6) στη Γη της Ελιάς - Επεισόδιο 226

Ο Στάθης, αμήχανος, ρωτά ευθέως τον Δημοσθένη αν προσπάθησε να προσεγγίσει ερωτικά την Άννα. H Βασιλική στρώνει νυφικό κρεβάτι και όλοι περνούν για να της ευχηθούν. Ο Κωνσταντίνος κάνει άλλη μια νύξη στον Δημοσθένη, καθώς θέλει να αφήσει τις παρανομίες. Γρήγορα, όμως, καταλαβαίνει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο να συμβεί.

Η Άντζελα Γκερέκου αποκαλύπτει το λόγο που είπε το «ναι» στη Γη της Ελιάς

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε η Άντζελα Γκερέκου, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο είπε το «ναι» στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς.

Η ίδια εξήγησε πως η σειρά λειτούργησε πολύ θετικά στην ψυχολογία της μετά την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου, ενώ τόνισε πως θεωρεί πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μέσα από τη σειρά προβάλλεται η ομορφιά της Μάνης. Η ίδια άλλωστε δείχνει πως περνάει πολύ καλά στα γυρίσματα της σειράς (δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει από τα backstage).

«Ήρθε η στιγμή να το κάνω και μέσα από την θέση μου ως πρόεδρος υπάρχει μια μεγαλύτερη ευελιξία και συνδέεται άμεσα με την προβολή της χώρας μας μια τηλεοπτική σειρά με τίτλο ”Η Γη της Ελιάς”. Με την συγκεκριμένη σειρά γίνεται ανάδειξη μέσα από την μυθοπλασία και την τοπική ταυτότητα της Μάνης και των γύρων περιοχών. Είπα το ναι χωρίς αυτό να ενοχλήσει την την βασική αρμοδιότητα αλλά και την ευθύνη που έχω ως πρόεδρος του ΕΟΤ.

Η σειρά αυτή είναι μια μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη σε εμένα σε μια δύσκολη περίοδο. Όλοι όσοι έχουν χάσει αγαπημένους ανθρώπους αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολο είναι η απώλεια αλλά θα βρούμε την δύναμη», είπε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Η Αρετή προσπαθεί να καταστρέψει τον γάμο της Βασιλικής

Γη της Ελιάς: «Για σύνελθε σε παρακαλώ...» - Η Μυρτάλη μπαίνει στο στόχαστρο των Βρεττάκων