Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Σασμός επιστρέφει απόψε (22/6) με ένα νέο καθηλωτικό επεισόδιο, στο οποίο μεταξύ άλλων θα δούμε τον Μαθιό να αποκαλύπτει στην Καλλιόπη, ότι ο Μανώλης γνωρίζει τα πάντα για την δολοφονία του Στεφανή.

Συγκεκριμένα, ο Μαθιός έμαθε την πληροφορία αυτή, αφού άκουσε την Κλαίρη να μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο. Από τη στιγμή εκείνη δεν μπορεί να ησυχάσει, ούτε να χαρεί τις ετοιμασίες του γάμου του με τη Βασιλική (δείτε εδώ για ποιο λόγο μειώνονται τα επεισόδια του Σασμού).

Η κατάσταση του Καραπάνου επιδεινώνεται και ο Γεράσιμος δεν φεύγει απ’ το πλευρό του. Θα καταφέρει να τον έχει δίπλα του ή θα τον χάσει για μια ακόμα φορά; Ο Μανόλης, η Κλαίρη κι ο Νικηφόρος πηγαίνουν στο χωριό, μη γνωρίζοντας ότι αυτή η επίσκεψή τους μπορεί να κρύβει μεγάλες ανατροπές για τη ζωή ενός από αυτούς. Κι ενώ ο Αστέρης ακούει συντετριμμένος τον Σταύρο να του λέει τα νέα για την Αργυρώ, έχει μια συνάντηση που θα τον στριμώξει ακόμα περισσότερο.

Απόσπασμα από το αποψινό (22/6) επεισόδιο του Σασμού

Στο μεταξύ, ο Μαθιός αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στην Καλλιόπη για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και εκείνη παθαίνει σοκ όταν μαθαίνει την αλήθεια. Αμέσως λέει στον Μαθιό πως πρέπει να κάνουν κάτι για να κλείσουν το στόμα του παιδιού, ωστόσο εκείνος της εξηγεί πως θα το διαχειριστεί μόνος του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Τσακισμένη και καταρρακωμένη - Δύσκολες ώρες για τη Μαρίνα

Σασμός: Πολλοί το είδαν λίγοι το παρατήρησαν - Το σκηνοθετικό λάθος στην εκτέλεση του Καραπάνου