Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (22/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Star, Τρία Μίλια μιας και ο Μιχάλης εξομολογείται στην Φωτεινή την αλήθεια για τον εθισμό του στον τζόγο (δείτε εδώ την τηλεθέαση που σημείωσε χθες).

Τι θα δούμε σήμερα (22/6) στα Τρία Μίλια - Επεισόδιο 56

Ο Μιχάλης μιλάει στον Ευθύμη, στον Λευτέρη και στη Φωτεινή. Τους αποκαλύπτει τον εθισμό του στον τζόγο και παραδέχεται ότι αυτός ήταν ο λόγος που ο Τίμος τον εκβίαζε. Οι τέσσερίς τους αποφασίζουν να συνεργαστούν για να βοηθήσουν τον Ευθύμη στην έρευνά του και να προσπαθήσουν να ξεσκεπάσουν τον Τίμο. Στο μεταξύ, η Φωτεινή κάνει μία ειλικρινή κουβέντα με τον Ευθύμη και συμφωνούν από κοινού να δώσουν τέλος στη σχέση τους.

Παρόλα αυτά, η βραδιά της Φωτεινής εξελίσσεται με απρόσμενα ευχάριστο και ερωτικό τρόπο. Η Δέσποινα συνεννοείται με την Ελένη και παίρνουν την απόφαση να λειτουργήσουν οι δυο τους το μαγαζί της Λίζας, για όσο διάστημα χρειαστεί, μέχρι την ανάρρωσή της. Ο αστυνομικός κάνει ερωτήσεις στον Στέφανο για την ημέρα της απαγωγής του και εκείνος του λέει όσα θυμάται. Μετά την ολοκλήρωση της κουβέντας τους, αποφασίζει να περάσει και από το σπίτι της Φωτεινής. Εκεί, όμως, τον περιμένει μια ακόμη έκπληξη…

Τι θα δούμε αύριο (23/6)

Ο Μιχάλης και η Φωτεινή παραδέχονται στον Στέφανο ότι έχουν σχέση και εκείνος τους βεβαιώνει ότι θα σεβαστεί το μυστικό τους. Τους συμβουλεύει, όμως, να προσέξουν πώς θα το διαχειριστούν, ώστε να μην πληγωθεί η Ελένη, όταν το μάθει. Ο Νικόλας απαιτεί από τον Τίμο να σταματήσει να ξεσηκώνει το γιο του, δίνοντάς του δελεαστικές υποσχέσεις.

Ο Ευθύμης υποδέχεται στο σπίτι του τη Λίζα και της κάνει μια μικρή ξενάγηση, αποφεύγοντας, όμως, να ανοίξει την πόρτα, που οδηγεί στο μυστικό του στρατηγείο. Ο Πέτρος ακούει στο δρόμο τον Κυριάκο να μιλάει στο τηλέφωνο και να λέει ότι του αρέσει πολύ η Παπαχρήστου και γίνεται έξαλλος! Το μυαλό του πηγαίνει στην Κλειώ, αλλά όταν το αναφέρει στον Χάρη και στον Στέφανο, εκείνοι του επισημαίνουν ότι το ίδιο επίθετο έχει και η αδελφή της, η Ελένη. Πριν προλάβει να υποχωρήσει η αναστάτωση από την απαγωγή του Στέφανου, ένα ακόμα δυσάρεστο γεγονός έρχεται να αναστατώσει την οικογένεια Ανδρεάδη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια: Τεράστια αγωνία - Η Λίζα καταρρέει

Τρία Μίλια: Ο Μιχάλης συναντάει τον Ευθύμη για να μάθει την αλήθεια