Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η σχέση του Κωνσταντή και της Δρόσως στις Άγριες Μέλισσες, πάει από το κακό στο χειρότερο και συνεχίζει να κλυδωνίζεται από το βάρος των ενοχών του για το Γιάννο. Η μόνη λύτρωση για εκείνον είναι να μιλήσει στον Λάμπρο, έτσι έρχεται αντιμέτωπος μαζί του και του λέει όλη την αλήθεια για τον θάνατο του Γιάννου:

«Ο πατέρας μου έδωσε την εντολή να σκοτώσει ο Μελέτης τον Γιάννο... Και τον έπνιξε... Και εγώ κοιτούσα! Δεν έκανα τίποτα! Θα κάνω ό,τι μου πεις, αν θέλεις θα πάω να παραδοθώ και να τιμωρηθώ, αλλά σε παρακαλώ συγχώρεσέ με».

Ο Λάμπρος είναι σοκαρισμένος! Δεν μπορεί να πιστέψει όσα άκουσε, ενώ ο Κωνσταντής θέλει να πάει να παραδοθεί και η Δρόσω καταρρακωμένη φεύγει από το σπίτι και όλα δείχνουν πως ο γάμος ακυρώνεται. Όμως, η Ασημίνα με τον Νικηφόρο αναλαμβάνουν να συνεφέρουν τον Κωνσταντή. Από την άλλη, η Αγορίτσα φέρνει στον Λάμπρο το σημάδι που ψάχνει για να δώσει στον Κωνσταντή την απάντηση που περιμένει.

Άγριες Μέλισσες Κωνσταντής

Η Αγορίτσα εγκαταλείπει τον Δούκα στις Άγριες Μέλισσες

Παρά τις πιέσεις της Πηνελόπης, η Ασπασία συνεχίζει να αρνείται να καταθέσει εναντίον του Δούκα, τη στιγμή που εκείνος βλέπει τον κλοιό γύρω του να σφίγγει όταν τον εγκαταλείπει ακόμα και η Αγορίτσα:

«Μετά από όσα έμαθα δεν αντέχω να βρίσκομαι στο ίδιο σπίτι μαζί σου, Δούκα. Έκανα τα στραβά μάτια σε όσα άκουγα, είχα άρνηση να πιστέψω ότι έχεις αυτά τα εγκλήματα για τα οποία σε κατηγορούν, αλλά να σκοτώσεις το παιδί του ίδιου σου του αδελφού και μάλιστα μπροστά στο παιδί σου, δεν το αντέχω! Όσο κι αν σ’ αγαπάω, αρνούμαι να μείνω άλλο εδώ μέσα», του λέει και πάει να μείνει στα παιδιά.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Σταμάτης κάνει μια απροσδόκητη πρόταση στον Παναγιώτη να τον βοηθήσει να κερδίσει την καρδιά της Βιολέτας. Ο Θόδωρος Ξανθός φέρνει απροσδόκητα νέα στον Ζάχο και τον Πέτρο τη στιγμή που ο Μελέτης αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Πηνελόπη και της αποκαλύπτει τα πάντα για τη δολοφονία του Γραμματικού.

Εκείνη καταρρακώνεται από την παραδοχή του Μελέτη (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος του) και παίρνει μια σημαντική απόφαση! Ο Ζάχος παραδέχεται στον Θεόδωρο τη δολοφονία του Ξανθού: «Εγώ σκότωσα τον Μαρίνο, Θόδωρε! Μου παραδέχτηκε ότι σκότωσε τη μάνα μου! Και ξέρεις κάτι; Ξεβρόμισα τον τόπο από ένα τομάρι», του λέει. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη επιστρέφουν στο αρχοντικό τους στο Διαφάνι, ενώ το ίδιο βράδυ ένας δυνατός έρωτας θα έχει την κατάληξη που του αξίζει…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή δίνει το τελειωτικό χτύπημα στον Ακύλα

Μαύρο Ρόδο: Με άρωμα από Άγριες Μέλισσες η νέα σειρά του Mega