Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (17/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Ψέματα μιας και η τελευταία σύγκρουση ανάμεσα στον Ανδρέα και την Έλενα πρόκειται να έχει ολέθριες συνέπειες (δείτε εδώ πόσο κόστισε η παραγωγή της σειράς).

Τι θα δούμε σήμερα (17/6) στα Ψέματα

Ο Αντρέας είναι τρομοκρατημένος ότι μπορεί να συλληφθεί και γι' αυτό ζητάει από τον Άρη να πει ψέματα στην αστυνομία και να του δώσει άλλοθι... Η Έλενα, όμως, δεν το βάζει εύκολα κάτω και η τελική αναμέτρηση ανάμεσα τους έχει βίαιες συνέπειες...

Τρεις εβδομάδες μετά την εξαφάνιση του Αντρέα, η αστυνομία βρίσκει το πτώμα του και είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για δολοφονία. Την υπόθεση αναλαμβάνει η αστυνόμος Α΄ Νόρα Χατζίδου, μια αντισυμβατική, κυνική και χωρίς κανένα φίλτρο στις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά της γυναίκα. Και ενώ όλο αυτό το διάστημα η Ελενα προσπαθούσε να πατήσει και πάλι στα πόδια της μετά την οδυνηρή δοκιμασία που έζησε, βρίσκεται ξανά μπλεγμένη στο σκοτεινό μονοπάτι της ζωής του Αντρέα και πρέπει για άλλη μια φορά να παλέψει για να την πιστέψουν.

Οι υποψίες της αστυνομίας πέφτουν στον καινούριο σύντροφο της Ελενας κι εκείνη νιώθει για μια ακόμη φορά ότι δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν. Παράλληλα, παρακολουθώντας τι έχει μεσολαβήσει πριν τον θάνατο του Αντρέα, βλέπουμε πως το δικό του παρελθόν έρχεται για να τον χτυπήσει άγρια, πράγμα που τον οδηγεί σε απερίσκεπτες πράξεις.

Τα δύο νέα πρόσωπα που μπαίνουν στα Ψέματα

Ο Αντρέας (Χρήστος Λούλης) δολοφονείται και την υπόθεση αναλαμβάνει η αστυνόμος Α' Χατζίδου, την οποία θα υποδυθεί η Ζέτα Δούκα. Πρόκειται για μια γυναίκα αντισυμβατική, κυνική και χωρίς κανένα φίλτρο στις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά της.

Ζέτα Δούκα Ψέματα

Το παρελθόν της κρύβει κάποιες οδυνηρές καταστάσεις που την έχουν οδηγήσει να συμπεριφέρεται με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο.

Το δεύτερο νέο πρόσωπο της ιστορίας είναι αυτό του Πέτρου Δημακέα (Ιωάννης Παπαζήσης), μιας αινιγματικής φιγούρας που έχει σχέση με το παρελθόν του Αντρέα. Οι δυο τους γνωρίζονται από την εποχή που σπούδαζαν, αλλά τα φοιτητικά τους χρόνια δεν είναι το μόνο κοινό στοιχείο τους.

Ψέματα Ιωάννης Παπαζήσης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ψέματα: Άγνωστοι στη σειρά, παντρεμένοι στη ζωή - Οι δυο ηθοποιοί που είναι ζευγάρι

Βασιλική Τρουφάκου - αποκλειστικό: «Η Κάτια νιώθει υπόλογη απέναντι στην Έλενα»