Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (7/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Star, Τρία Μίλια μιας και ο Μιχάλης και η Φωτεινή θα έρθουν πολύ κοντά, με τον πρώτο να προχωράει σε μία παράτολμη κίνηση προς τη συνάδελφό του.

Τι θα δούμε σήμερα (7/6) στα Τρία Μίλια - Επεισόδιο 47

Η απαγωγή του Στέφανου έχει συνταράξει την οικογένεια του Ανδρεάδη. Ο Γεράσιμος ζητάει βοήθεια από τον Νικόλα, τον Πέτρου και τον Λάμπη για να ξαναβρεί το γιο του. Η Κάτια είναι σε άθλια κατάσταση και ο Μιχάλης νιώθει ενοχές, επειδή ο αδερφός του πληρώνει τα δικά του λάθη. Η Φωτεινή τον βρίσκει καταρρακωμένο, έξω απ’ το σπίτι του Στέφανου και τον καλεί στο σπίτι της, για να ηρεμήσει λίγο.

Ο Μιχάλης τής ομολογεί ότι δεν είναι ερωτευμένος με την Ελένη. Ο Κυριάκος, ο καθηγητής της Κλειώς, βρίσκεται μόνος με την Δέσποινα και αρχίζει να την φλερτάρει. Ο Πέτρος και η Κλειώ μιλάνε πάλι και τα ξαναβρίσκουν. Ο Ευθύμης ψάχνει τον Λάμπη για να του πει για την απαγωγή του Στέφανου, αλλά αντιλαμβάνεται έκπληκτος ότι το γνωρίζει ήδη. Ο Λάμπης, όμως, συμπεραίνει ότι στην απαγωγή είναι μπλεγμένος ο Ευθύμης. Η Φωτεινή επιστρέφει στην κλινική για να πάρει κάτι που ξέχασε και βλέπει ότι ο Μιχάλης βρίσκεται ακόμη στο γραφείο του. Πηγαίνει να τού μιλήσει, αλλά εκείνος συμπεριφέρεται με ανεξήγητο τρόπο.

*Στο ρόλο της Λένας, η Γαία Κολλίντζα

Δημήτρης Λιακόπουλος - αποκλειστικό: «Ο Ευθύμης έχει ερωτευτεί πραγματικά τη Φωτεινή»

Μην κοιτάτε που τον κατηγορούν για την απαγωγή του Στέφανου και η Φωτεινή ψάχνει με αγωνία το παρελθόν του στα Τρία Μίλια. Ο Ευθύμης στην πραγματικότητα, όπως μάλιστα τονίζει παρακάτω και ο Δημήτρης Λιακόπουλος που τον υποδύεται στο νέο τεύχος Tivi Σίριαλ, αναζητά μόνο την αλήθεια, είναι υπέρμαχος του σεβασμού και δεν θα έβλαπτε ποτέ τον διπλανό του.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Συνειδητή η επιλογή σας να απέχετε από την τηλεόραση από το 2017, με τη σειρά «Ο άντρας των ονείρων μου»;

«Οχι, δεν ήταν συνειδητή. Ειδικότερα το καλοκαίρι του ’19 είχα συμφωνήσει σε ένα σίριαλ, αλλά τελικώς δεν έγινε ποτέ, ενώ τον χειμώνα του ’20 ήμουν σε συζητήσεις για μια άλλη καθημερινή σειρά, όμως μας ανέκοψε η πρώτη καραντίνα και το ’21 η δεύτερη και μεγαλύτερη, όπως και το μεγαλύτερο μέρος των συναδέλφων μου. Τα τελευταία 2,5 χρόνια ζούμε πρωτοφανείς καταστάσεις με τον κορωνοϊό».

Πώς εκφράζεται αλήθεια ένας ηθοποιός την περίοδο που δεν ασχολείται με την τέχνη του;

«Φαντάζομαι πως βρίσκει άλλες διεξόδους. Ο καθένας τη δική του».

Είχατε ανάγκη την επιστροφή σας στην τηλεόραση; Σας γεμίζει αυτό το μέσο;

«Ναι, φυσικά. Μου αρέσει η συναναστροφή με πολύ κόσμο και η ποικιλία που προσφέρει το γύρισμα, εν αντιθέσει με την επαναληπτικότητα του θεάτρου. Κάθε μέρα είναι και διαφορετική, άλλοι χώροι γυρίσματος, άλλοι άνθρωποι».

Η πρόταση για τα «Τρία μίλια» πώς προέκυψε;

«Χτύπησε μια μέρα το τηλέφωνό μου και στη γραμμή ήταν ο Κώστας Κιμούλης, μου ζήτησε να περάσω από ένα δοκιμαστικό για τον ρόλο του Ευθύμη. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε».

Ευθύμης Τρία Μίλια

Ο Ευθύμης, ο ήρωάς σας, ποιος είναι; Συστήστε τον καλύτερα στο αναγνωστικό μας κοινό!

«Είναι ένας άνθρωπος που επιζητεί την αλήθεια, είναι υπέρμαχος της δικαιοσύνης έχει έντονο το αίσθημα του σεβασμού προς τον συνάνθρωπο και είναι εναρμονισμένος με τον συμπαντικό ρου, δεν τρώει κρέας και δεν πίνει αλκοόλ. Του αρέσει η περιπέτεια και δεν είναι ένας άνθρωπος υποταγμένος. Θα τα βάλει με πολύ επικίνδυνους ανθρώπους για να προστατέψει όχι μόνο τους ανθρώπους που αγαπά αλλά και για το γενικό καλό».

Είναι θα λέγατε ο ήρωας της διπλανής πόρτας;

«Θα μπορούσε να είναι και θα έκανα και παρέα μαζί του. Αλλά δεν θα μπορούσα να τον ακολουθήσω σε όλες τις πτυχές της ζωής του».

Τη Φωτεινή την έχει ερωτευτεί πραγματικά ή είναι ένας τρόπος για να ξεχάσει ό,τι έχει γίνει με τη γυναίκα του;

«Τη Φωτεινή την έχει ερωτευτεί πραγματικά. Οπως φαίνεται όμως, εκείνη έχει αρχίσει να γοητεύεται από τον Στέφανο».

Μέχρι πού θα φτάσει ο Ευθύμης για να παραμείνει δική του;

«Οπως λέει ο Ευθύμης, “κανείς δεν είναι κανενός”, άρα κάποιον που θέλει να φύγει δεν μπορείς παρά μόνο να τον αποχαιρετίσεις».

Είναι ο άνθρωπος που θα έκανε κακό σε κάποιον για το δικό του συμφέρον;

«Σε καμία περίπτωση».

Θα δούμε Στέφανο και Ευθύμη να «μονομαχούν» για εκείνη;

«Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο».

Δημήτρης Λιακόπουλος Τρία Μίλια

Θα φτάσει ποτέ στην αλήθεια σε ό,τι αφορά το δυστύχημα της γυναίκας του;

«Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί η έρευνά του για το δυστύχημα της γυναίκας του».

Βλέπουμε ωστόσο πως βοηθάει, με τον τρόπο του, τον Πέτρο και την Κλειώ στις έρευνές τους. Θα φτάσουν μαζί στην άκρη του νήματος για τις επιθέσεις;

«Ελπίζω όχι, η άκρη του νήματος είναι άκρως επικίνδυνη και είμαι σίγουρος πως θα τους είχε αποτρέψει να τις συνεχίσουν για να τους προστατέψει».

Θα τον δούμε να έρχεται με κάποιον άλλον ήρωα κοντά;

«Ναι, αλλά είναι έκπληξη οι λεπτομέρειες!».

Η τηλεόραση τώρα που επιστρέψατε ήταν αλλαγμένη; Και αν ναι, ως προς τι;

«Μόνο σε σχέση με τα οικονομικά, πληρωνόμαστε σε λιγότερο χρόνο από ό,τι παλαιότερα».

Θεατρικά ετοιμάζετε κάτι;

«Οχι, μόνο τις καλοκαιρινές διακοπές».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αυλαία» για τη μυθοπλασία - Τα φινάλε όλων των ελληνικών σειρών

Στέλλα Ψαρουδάκη - αποκλειστικό: «Ο Ακύλας μαθαίνει ότι η Κορίνα δεν είναι κόρη του»