Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο αποψινό (16/5) επεισόδιο του Σασμού, ο Νικηφόρος θα πάρει επιτέλους στα χέρια του, τα αποτελέσματα του τεστ DNA που δείχνουν ποιος είναι ο πραγματικός του πατέρας (δείτε εδώ αναλυτικά τις εξελίξεις του επεισοδίου).

Ο Νικηφόρος δεν έχει το κουράγιο να πάει μόνος του στο διαγνωστικό κέντρο, ενώ την ίδια στιγμή δεν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει ούτε τη μητέρα του αλλά ούτε και τον Μαθιό. Άλλωστε δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην είναι γιός του Στεφανή.

Έτσι αποφασίζει να πάει μαζί με τον Αστέρη, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία. Η υποστήριξή του στο πρόσωπό του φάνηκε τόσο στα επεισόδια της δίκης όσο και στις πρώτες μέρες μετά τον θάνατο του Πέτρου, όταν ο Αστέρης κρυβόταν και ο Νικηφόρος του πήγαινε φαγητό και ρούχα.

Ο μόνος που ξέρει την αλήθεια στον Σασμό

Παρόλα αυτά, ο Νικηφόρος επιλέγει να μην δώσει τον φάκελο ούτε στον Αστέρη και έτσι, το μόνο πρόσωπο που θα μάθει την αλήθεια για τον πατέρα του, είναι ο παπάς.

«Από όλους τους χαρακτήρες της σειράς, αυτόν τον φάκελο με το αποτέλεσμα θα τον διαβάσει μόνο ένας άνθρωπος. Αν ήταν ο Νικηφόρος δεν θα ήταν σημαντικό να το αναφέρω καν. Το λογικό θα ήταν να το διαβάσει ο Νικηφόρος

Αυτός που θα διαβάσει τον φάκελο, θα χρησιμοποιήσει την πληροφορία, έτσι ώστε μελλοντικά να κινήσει τα νήματα και να οδηγήσει την οικογένεια σε σωστές αποφάσεις και σε έναν κοινό δρόμο. Και πρέπει να έρθει και ο τίτλος της σειράς. Δεν θα πει ούτε ψέματα, ούτε αλήθεια. Είναι απλά ότι θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή», είπε ο Γιώργος Αμούτζας στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Super Κατερίνα.

Πότε ρίχνει αυλαία ο Σασμός

Οποια πέτρα και αν σηκώσεις, όποιο περιοδικό και αν ανοίξεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην γράφει για τον «Σασμό», τη σειρά που κατάφερε να κλείσει μέσα χιλιάδες τηλεθεατών. Ο έρωτας του Αστέρη και της Αργυρώς καθώς και η ίντριγκα των οικογενειών τους, έβαλε τη σειρά στην πρώτη θέση του τηλεοπτικού κοινού και πλέον όλοι περιμένουν το συγκλονιστικό φινάλε που όπως λένε θα είναι ιδιαίτερα δραματικό. Το κοινό θα απολαύσει το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν στις 5 Ιουλίου αφού η σειρά θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά (δείτε εδώ πώς θα τελειώσει η σειρά).

Σασμός φινάλε

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αιματηρή βεντέτα στον Σασμό - «Βάφει» τα χέρια της με αίμα η...

Σασμός - αποκλειστικό: Το τέλος βάφεται με αίμα - Δύο θάνατοι, μία αρρώστια και ένας χωρισμός