Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς μιας και ο Ισίδωρος είναι πεπεισμένος να βρει το παιδί που έδωσε η Αντιγόνη για υιοθεσία (δείτε εδώ πώς εμπλέκεται στο μυστικό της η Μαρία).

Η υπόθεση του υιοθετημένου παιδιού της Αντιγόνης συνεχίζεται στη Γη της Ελιάς (3/5)

Η Μαργαρίτα επιστρατεύει την Αθηνά και τη Χάιδω για να βοηθήσουν με τη σίτιση των άπορων και οι δύο γυναίκες δέχονται με μεγάλη χαρά. Ο Λεωνίδας απειλεί την Άννα πως αν δεν πουλήσει το θερμοκήπιο, θα την κυνηγήσει δικαστικά. Μετά από προτροπή της Μαργαρίτας, η Χάιδω κάνει τραπέζι στο σπίτι της ώστε να γνωριστούν καλύτερα ο Φίλιππος και η Βασιλική με τον Αλέξη.

Η Αντιγόνη εξηγεί στον Μάνο τους λόγους που την οδήγησαν να δώσει το παιδί της για υιοθεσία παράνομα, αλλά δεν βρίσκει την κατανόηση που ήθελε. Η Σοφία παραιτείται από το ελαιοτριβείο χωρίς να ενημερώσει κανέναν και ο Αποστόλης αναγκάζεται να φέρει την Άννα στο πόστο της για να καλύψει το κενό. Ο Φίλιππος με τη Βασιλική πηγαίνουν για ψάρεμα και το ζευγάρι δείχνει τον έρωτά του.

Ο Ισίδωρος προσπαθεί να βρει την οικογένεια που έχει υιοθετήσει το παιδί της Αντιγόνης και ζητά από τον Μάνο να τον φέρει σε επαφή με τον ντεντέκτιβ.

Τα spoiler της Αντιγόνης Κουλουκάκου για τη Γη της Ελιάς

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (2/5) καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη Γη της Ελιάς, την επιτυχημένη σειρά του Mega στην οποία πρωταγωνιστεί, αποκαλύπτοντας πως σύντομα θα δούμε τη Μυρτάλη να αλλάζει σημαντικά, ενώ σύντομα θα δούμε και την Αρετή να αλλάζει και να βάζει έναν νέο άνδρα στη ζωή της.

«Έχει περάσει όσα έχει περάσει και τώρα που παίρνει το 51% της επιχείρησης η Μυρτάλη αλλάζει χαρακτήρα και η Ιουλία θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Θα πρέπει να τη “μαζέψει” και την αγαπάει», είπε αρχικά.

Όσο για τη σχέση της Ιουλίας με τον Ιάκωβο μόλις η πρώτη καταλάβει ότι ο αδερφός της έχει κάτι με την Αθηνά, είπε: «Θα συγκρουστούν τα δύο αδέλφια», ενώ τέλος αποκάλυψε πως θα υπάρξουν μερικές συναντήσεις με τον Στάθη που θα δείξουν μία ταραχή.