Μη χάσετε στο νέο τεύχος TV24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή (29/4) σε όλα τα περίπτερα. Στη Γη της Ελιας, ο Ισίδωρος δεν μπορεί να χωνέψει ότι κάπου υπάρχει ένα εγγόνι δικό του και προσπαθεί με όλους τους τρόπους να μάθει λεπτομέρειες και να το ανακαλύψει. Ωστόσο η Αντιγόνη δεν είναι διατεθειμένη να τον βοηθήσει να φτάσει στον στόχο του, γεγονός που τον εξοργίζει ακόμα περισσότερο...

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ο Ισίδωρος ήδη έχει βάλει τον ντετέκτιβ του Μάνου για να βρει περισσότερα στοιχεία για το παιδί της Αντιγόνης. Παράλληλα προσπαθεί να μάθει όσο πιο πολλά μπορεί από την ίδια την Αντιγόνη: «Θέλω να μου πεις το όνομα της γυναίκας που έδωσες το παιδί. Αντιγόνη, λέγε πού το έδωσες;», της φωνάζει οργισμένος.

Εκείνη για μια ακόμα φορά αρνείται να δώσει άλλες πληροφορίες: «Δεν έχω να σου πω τίποτα. Είναι δικαίωμά μου και δεν σου επιτρέπω να ανακατευτείς σ’ αυτό. Τις εξηγήσεις μου σας τις έδωσα και δεν έχω τίποτε άλλο να πω», του ξεκαθαρίζει και τον κάνει ακόμα πιο έξαλλο.

Η επίθεση του Ισίδωρου στην Αντιγόνη στη Γη της Ελιάς

Από την μεριά του ο Ισίδωρος δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα πως η κόρη του έκανε κάτι τέτοιο και από την οργή του την κατηγορεί για πολλά ακόμα: «Λέγε πόσο πήρες για να πουλήσεις το παιδί σου», τη ρωτάει και η Αντιγόνη βγαίνει εκτός εαυτού!

Ο Ισίδωρος μετά από αυτή την κουβέντα αποφασίζει να λάβει πιο δραστικά μέτρα, μέχρι να φτάσει στην άκρη του νήματος. Οπως θα δούμε πολύ αργότερα, το πείσμα του Βρεττάκου να βρει την εγγονή του θα αποδειχτεί πλήρως αποτελεσματικό, καθώς δεν θα αργήσει να την ανακαλύψει. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Ισίδωρος όχι μόνο θα τη βρει αλλά και θα τη δει. Θα βρεθεί με κάποιο τρόπο κοντά και της και θ’ αρχίσει έναν αγώνα δύσκολο και μάλλον ακατόρθωτο για να την πάρει πίσω.

Γη της Ελιάς Ισίδωρος

Η Ελένη στα χέρια του Αλέξη

Η Ελένη, μετά τον χωρισμό της με τον Στέφανο, έχει ν’ αντιμετωπίσει για μια ακόμα φορά την Αρετή, η οποία δεν φαίνεται να έχει συναίσθηση του τι προκαλεί στους άλλους και πηγαίνει στην ταβέρνα για να ζητήσει τα ρέστα από την κοπέλα.

Οι απαντήσεις που θα πάρει δεν θα της αρέσουν καθόλου, αφού η Ελένη θα αποδειχθεί ισχυρός χαρακτήρας. Παρ’ όλα αυτά, η κοπέλα τον τελευταίο καιρό έχει πιεστεί πολύ και αποφασίζει να αντιμετωπίσει την πεσμένη της ψυχολογία. Ετσι, όπως θα δούμε, θα ξεκινήσει συνεδρίες με τον Αλέξη, προκειμένου να μιλήσει για όλα όσα την απασχολούν και τη βαραίνουν, όμως ο Αλέξης στο πρόσωπο της κοπέλας γι’ άλλη μια φορά θα βλέπει τη Μυρτάλη και οι αντιδράσεις του θα είναι περίεργες.

Αυτές τις αντιδράσεις νωρίτερα κι ενώ έχουν πάει για ψάρεμα θα εντοπίσει και ο Φίλιππος, ο οποίος διαπιστώνει πως ο Αλέξης είναι διαρκώς αφηρημένος, γεγονός που μοιράζεται με τη Χάιδω.