Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τον χαρακτήρα της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμό, να δίνει τέλος στη ζωή της (δείτε εδώ αναλυτικά τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ).

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ενώ ακόμα δεν έχει γραφτεί ποιο θα είναι το τέλος της Καλλιόπης.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Τζομπανάκη για τον Σασμό

«Θα γίνουν δυστυχώς πολλοί φόνοι στην σειρά. Και εγώ ρωτάω θα σκοτώσω πολλούς; Θα πρέπει να βγαίνω έξω μεταμφιεσμένη; Ευτυχώς όμως δεν με πολύ αναγνωρίζουν στο δρόμο. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Καλλιόπη να βάζει τέλος στην ζωή της. Συζητιούνται όλα αυτά ακόμη», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Τζομπανάκη.

Τι θα δούμε σήμερα (5/4) στον Σασμό

Επεισόδιο 120

Ο Σταύρος ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην Αργυρώ. Τα πράγματα, όμως, δεν θα έρθουν όπως τα περιμένει. Η κόντρα του Άγγελου με την Καλλιόπη για τα περιουσιακά οδηγείται στα άκρα, και η Στέλλα καλείται να λάβει μια επώδυνη απόφαση.

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να μάθει την αιτία της δολοφονίας του πατέρα του, παρ’ ότι ο Αντώνης είναι πεπεισμένος ότι η ομολογία του Αμερικάνου είναι ψεύτικη. Η Θοδώρα ζητά και επίσημα από τον Γιώργη να χωρίσουν.

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός εξερευνά το αμαρτωλό παρελθόν του Στεφανή, συνάπτοντας μία ανίερη συμμαχία. Τα όσα θα ανακαλύψει, ωστόσο, θα κάνουν τη Βασιλική να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, και να επανεξετάσει τα όσα γνώριζε για τη μέχρι τώρα ζωή της…