Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (18/3) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Συμπέθεροι από τα Τίρανα, μιας και η Πένη μαζί με τον Λυκούργο, αποφασίζουν να απαγάγουν τον Θύμιο προκειμένου να μην πει την αλήθεια για τον Μπουκουράν (δείτε εδώ ένα πολύ δυνατό spoiler για τη συνέχεια της σειράς).

Τι θα δούμε σήμερα (18/3) στους Συμπέθερους από τα Τίρανα - Επεισόδιο 20

Όσον αφορά στα εpωτικά του Κουδουναρίου, όλος ο κόσμος απευθύνεται στη μία και μοναδική Ρίζω, την καφετζού που τα βρίσκει όλα και τα ξέρει όλα. Η Ρίζω αναμένεται να μπλέξει τον Βασίλη Βαρδάκα και την Αντζελίνα Μπάρδα σε μεγάλες περιπέτειες.

Η Πένη και ο Λυκούργος, προκειμένου να μη μαθευτεί ότι ο Μπουκουράν είναι Αλβανός, είναι ικανοί να φτάσουν στα άκρα. Έτσι αποφασίζουν μαζί με τη φίλη της Πένης, την Κλαίρη, να στήσουν ενέδρα και να απαγάγουν τον Θύμιο προκειμένου να τον τρομοκρατήσουν ώστε να μη μιλήσει σε κανέναν και ποτέ για την αληθινή καταγωγή του λόρδου Μπουκουράν. Έχουν καταστρώσει ένα σχέδιο με όλες τις λεπτομέρειες. Ό,τι είναι να πάει στραβά, όμως, θα πάει!

Τέλος οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα;

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στην κάμερα του Happy Day το πρωί της Πέμπτης 17/3 και πρόδωσε την πορεία της τηλεοπτικής σειράς Συμπέθεροι από τα Τίρανα. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν, παρά την μεγάλη επιτυχία που έχει.

To Twitter σίγουρα απολαμβάνει την σειρά και πολλές φορές σχολιάζει με ξεκαρδιστικό τρόπο τις εξελίξεις, με μία από τις αγαπημένες τους στιγμή αυτή με την αναφορά στην Ελένη Μενεγάκη.

«Νομίζω ότι δεν θα συνεχιστούν, γιατί η ιστορία ολοκληρώνεται στα 26 επεισόδια. Είναι πολύ δύσκολο να γραφτεί μια ιδέα, με τον ίδιο τίτλο, που να μπορεί να υπάρχει μια εξέλιξη για άλλα 15-20 επεισόδια. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει άμεσα, γιατί για να συνεχιστεί πρέπει να μπουν τα γυρίσματα σε ένα μήνα, δεν νομίζω ότι τα παιδιά προλαβαίνουν να γράψουν νέα επεισόδια και να μπούμε και για γυρίσματα»!