Η Τατιάνα και η Τόνια υποψιάζονται πως η Αννα έχει μπει στο στόχαστρο του Γενάρη και αρχίζουν να κάνουν έρευνες και να σχεδιάζουν τον τρόπο που θα αποτρέψουν ένα τέτοιο κακό.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Τατουάζ;

Παράλληλα, μια νέα παρουσία έρχεται να ταράξει τα νερά ανάμεσα στη Βέρα και τον Νικόλα. Η σχέση τους φαίνεται να κλονίζεται επικίνδυνα καθώς η Βέρα βλέπει μια πλευρά του Νικόλα που την κάνει να αμφισβητήσει πολλά για το χαρακτήρα του.

Η Τατιάνα κρατάει ψυχρή στάση απέναντι στον Τόνυ, επηρεασμένη από κάτι που την έχει βάλει σε σκέψεις.

Η Αννα, σε μια στιγμή εκνευρισμού, χειροδικεί εις βάρος μιας κοπέλας στη σχολή χορού.

O Παύλος με τη Μάρθα συνεχίζουν να μην τα βρίσκουν και η Ελένη με την Αφροδίτη ανησυχούν ότι η σχέση τους χειροτερεύει. Η Νικόλ με τον Τόνυ σκαρώνουν κάτι πίσω από την πλάτη της Μαργκώ και φοβούνται ότι μπορεί να αποκαλυφθεί. Ο Τόνυ αγνοεί και πάλι τις διαταγές του Στρατηγού και τον αναγκάζει να πάρει πιο σκληρά μέτρα. Η Μαργκώ ανησυχεί για τις αντιδράσεις του Στρατηγού και παρακαλάει τον Τόνυ να μην πάει στην Ελλάδα, αλλά αυτός είναι ανένδοτος.

Το μυστικό που ανατρέπει τα πάντα!

Η Μαρίνα ταλαιπωρείται από εφιάλτες και ο Αλέξανδρος αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι σοβαρό της συμβαίνει. Η Αμαλία και ο Θεοχάρης ανησυχούν για τη συμπεριφορά της Αννας, ενώ η Αννα απελπισμένη τηλεφωνεί στον Αλέξανδρο.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Η Ρενάτα διώχνει τον Αχιλλέα! Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 9/5;

Ο Τόνυ προσπαθεί να μπει στο σπίτι της Τατιάνας, όμως εκείνη μετά την παρεξήγηση δεν του ανοίγει. Τη «στήνει» έξω από το σπίτι της και δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια επανασύνδεσης. Η Αμαλία απαιτεί από τον Θεοχάρη να μιλήσει στον Μάριο για το χωρισμό του με τη Βέρα.

Η Ελένη με τον Ορφέα επισκέπτονται τη νέα γυναικολόγο.

Η Μαργκώ αποκαλύπτει στην Αννα ένα μυστικό που θα ανατρέψει τις ισορροπίες, ενώ ο Τόνυ βρίσκεται σε κίνδυνο! Η Βέρα έρχεται αντιμέτωπη με κάτι αναπάντεχο...