Ποια θα είναι η αντίδραση της αδίκτακτης αυτής γυναίκας;

Μέχρι τώρα έχει βγάλει από τη μέση όποιον της έχει σταθεί εμπόδιο...

Το TV 24 σας αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις στην συνέχεια της "Ελίφ"!

Διαβάστε τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια:

Η Αρζού βρίσκει στη φωτογραφία του Κενάν με τη Μελέκ και ένας καβγάς που ξεσπάει ανάμεσά τους κάνει την Ελίφ να νιώθει τύψεις, ενώ η Αλιγέ καταλήγει στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, η Ζεϊνέπ δεν καταφέρνει να γλιτώσει το γάμο της με τον Ερκούτ και κάνει όλες τις προετοιμασίες κρυφά από τη Μελέκ.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Μίκα προς Βλάση: "Είσαι ψεύτης δεν σε θέλω!" Ανατροπή στα επόμενα επεισόδια!

Ο Μελίχ σοκάρεται όταν ανακαλύπτει πως το όνομα της πρώτης γυναίκας του Κενάν ήταν Μελέκ. Η πιθανότητα ότι αυτή μπορεί να είναι η αδελφή του τον επηρεάζει βαθιά. Πηγαίνει στον Εφρούζ και μοιράζεται μαζί του τον ενθουσιασμό του. Αλλά ο Εφρούζ τον συμβουλεύει να μη μολύνει τη ζωή της αδελφής του με τη δική του εκδίκηση και να μείνει μακριά της. Ο Μελίχ όμως δεν αλλάζει γνώμη.

Ο Βεϊσέλ εκδικείται την Αρζού

Κι ενώ ο Βεϊσέλ σκέφτεται πώς θα δικαιολογηθεί στην Αρζού για το γεγονός ότι δεν βρήκε την Ελίφ, φτάνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων ο άντρας που τόσο καιρό πίστευε ότι είχε σκοτώσει. Τον πιέζει και εκείνος του αποκαλύπτει πως η Αρζού του είχε στήσει παγίδα.

Ο Βεϊσέλ γίνεται έξαλλος και έρχεται αντιμέτωπος με την Αρζού. «Δεν το πιστεύω αυτό που έκανες! Δεν έβγαινα για μέρες, για εβδομάδες, για μήνες πιστεύοντας ότι έχω σκοτώσει κάποιον! Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και έβλεπα εφιάλτες και εσύ μου έπαιξες ένα τέτοιο παιχνίδι;», της φωνάζει και εκείνη του δείχνει τη φωτογραφία του Κενάν με τη Μελέκ λέγοντάς του πως είναι η ώρα για να συμμαχήσουν και όχι να καβγαδίσουν. Η Αρζού ζητάει από τον Βεϊσέλ να μη χωρίσει από τη Μελέκ αλλά δεν καταφέρνει να τον πείσει και εκείνος αρνείται παίρνοντας εκδίκηση γι’ αυτό που της έκανε.

Η κατάσταση υγείας της Αλιγέ εξακολουθεί να είναι κρίσιμη και ο Μελίχ μεταφέρει στο σπίτι την Ιπέκ μιας και νιώθει κουρασμένη από όλη την ένταση. Ο Σαντίκ λέει στον Μελίχ πως η Αρζού και ο Κενάν τσακώθηκαν εξαιτίας της φωτογραφίας που είχε στείλει εκείνος. Η Αρζού καβγαδίζει με τον Κενάν για τη φωτογραφία.

«Δεν σε εμπιστεύομαι πια», του λέει και εκείνος της απαντάει: «Τότε ας χωρίσουμε! Να τελειώσει πια αυτή η ιστορία! Χωρίζουμε».

Βεϊσέλ & Μελέκ έτοιμοι για το διαζύγιο

Η Αρζού είναι λυπημένη και θυμωμένη με τον Κενάν επειδή της πρότεινε να πάρουν διαζύγιο. Τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και προσπαθεί μάταια να τον πείσει να μη χωρίσει από τη Μελέκ. Στο μεταξύ, εκείνη είναι πολύ χαρούμενη επειδή θα πάρει διαζύγιο από τον Βεϊσέλ αλλά ακόμα φοβάται μήπως εκείνος αθετήσει το λόγο του. Μαζί με την Ελίφ πηγαίνει στο δικαστικό μέγαρο.

Η Ζεϊνέπ είναι δυστυχισμένη αλλά πρέπει να παντρευτεί τον Ερκούτ ώστε να σμίξει τη Μελέκ με την Ελίφ. Σκέφτεται και τον Σελίμ και όταν η Γκιουλνούρ την επισκέπτεται, ξεσπάει σε κλάματα και της εξηγεί το λόγο για τον οποίο αναγκάζεται να προχωρήσει σε αυτό το γάμο: «Η Μελέκ είναι σαν μητέρα μου! Μόνο αν παντρευτώ με τον Ερκούτ θα μπορέσει να ζήσει ευτυχισμένη με την κόρη της! Πρέπει να θυσιαστώ για την ευτυχία της». Η Γκιουλνούρ της λέει πως κάνει ένα μεγάλο λάθος και την προτρέπει να μην παντρευτεί αλλά η Ζεϊνέπ δεν αλλάζει γνώμη.

Ο Σελίμ βρίσκεται στο νοσοκομείο στο πλευρό της άρρωστης μητέρας του, αλλά δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Ζεϊνέπ.

Ο Κενάν και η Αϊσε του προτείνουν να πάει σπίτι και να ξεκουραστεί. Η Γκιουλνούρ αποκαλύπτει στον Σελίμ για ποιο λόγο παντρεύεται η Ζεϊνέπ και εκείνος πηγαίνει στο δημαρχείο.

Η Ελίφ ακούει κρυφά τον Βεϊσέλ και τον Μουράτ να λένε πως η Ζεϊνέπ παντρεύεται και προσπαθεί να το πει στη μητέρα της. Λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη για το διαζύγιο, η Ελίφ λέει στη μητέρα της: «Μετά από εδώ θα πάμε στο γάμο της θείας Ζεϊνέπ; Ακουσα την Αρζού και τον Κενάν να μιλάνε για το γάμο της».

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Η Άννα κατηγορεί τον Αλέξανδρο! "Έβαλες να με σκοτώσουν!"

Η Μελέκ σοκάρεται που το ακούει και δεν αργεί να καταλάβει τι συμβαίνει.