Ο Βλάσης δηλώνει τρελά ερωτευμένος με τη Μίκα αλλά εκείνη μαθαίνει για το κόλπο με το τζακ ποτ και δεν θέλει να τον ξαναδεί μπροστά της. Εν τω μεταξύ, η Ρενάτα ανακαλύπτει ένα μήνυμα από τη Μένη στο κινητό του Θάνου.

Πολλές οι ανατροπές στη συνέχεια του "Έλα στη θέση μου" Όλα όσα θα δούμε παρακάτω...

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη:

O Βλάσης κάνει δώρο στη Μίκα ένα σκύλο παρόμοιο με το σκύλο που είχε μικρή. Ο Λεωνίδας χαίρεται που βλέπει τον Βλάση ερωτευμένο, όμως αυτή η χαρά δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς... ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.

Η Μίκα, από μια σύμπτωση, μαθαίνει για το ψέμα του Βλάση και όλα όσα αφορούν στο κόλπο με το τζακ ποτ. Και φυσικά δεν θα αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους. Είναι έτοιμη να δράσει. Ομως ο Βλάσης δηλώνει τρελά ερωτευμένος μαζί της και το μόνο που σκέφτεται είναι να πάει στην κοπέλα και να της εξομολογηθεί την αγάπη του.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Η νέα γυναίκα στη ζωή του Τόνυ φέρνει ανατροπές!

Ελα όμως που ταυτόχρονα η Μίκα μαθαίνει πως όλη η σκευωρία που στήθηκε πίσω από την πλάτη της ήταν σε συνεργασία με τον πατέρα της! Γίνεται ακόμη πιο έξαλλη και δεν θέλει να ξαναδεί τον Βλάση μπροστά της ούτε ζωγραφιστό.

Ωστόσο εκείνος έχει άλλα σχέδια γι’ αυτούς. Το ότι δεν συμφωνεί κανείς μαζί του είναι άσχετο και λίγο τον νοιάζει. Δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να πείσει τη Μίκα για τις αγνές του προθέσεις, αλλά η εμπιστοσύνη της κοπέλας δείχνει να έχει εξανεμιστεί. Τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να της αλλάξει γνώμη.

Εν τω μεταξύ, ο Αχιλλέας δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση στην πρόταση της Βασιλίνας, ενώ η Ρενάτα ανακαλύπτει ένα μήνυμα από τη Μένη στο κινητό του Θάνου.

Παράλληλα, οι μετοχές της Νέρμαξ επιτέλους επιστρέφουν στα χέρια της Αιμιλίας.

Και ενώ η Σύλβια και ο Μάκης ονειρεύονται να τις τρίψουν στη μούρη της Μένης, ο Δαμιανός σχεδιάζει να τις αρπάξει για ακόμη μια φορά. Οταν ο Αχιλλέας ζητά τη συμβουλή του Βλάση για το δίλημμα στο οποίο βρίσκεται με τη Βασιλίνα, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που μαθαίνει, ότι ο Βλάσης πούλησε μετοχές της Σόφο στη Μένη. Η Ρενάτα έχει αμφιβολίες για τον Θάνο και η σχέση τους περνάει κρίση εμπιστοσύνης.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Αγγελόπουλος για "Τατουάζ": «Ο Σάκης ας ετοιμάζει ό,τι θέλει... Ο Στέφανος είναι πάντα προετοιμασμένος!»

Αχιλλέας και Θάνος έρχονται αντιμέτωποι για μια ακόμη φορά.

Ο Λουκάς και η Μίκα πέφτουν θύματα ληστείας στο σπίτι τους, ενώ ο Ζαχαρίας με τον Φώτη αποφασίζουν να κάνουν δύσκολη τη ζωή της Βασιλίνας.