Με βαριά καρδιά, ο Αντώνης θα προσπαθήσει να πείσει τη Λουκία να γυρίσει στην αγκαλιά του Χριστόφορου καθώς φαίνεται πως τρέφει συναισθήματα για εκείνη! Οι εξελίξεις δεν θα είναι καθόλου καλές όταν ο φίλος του πληροφορηθεί τι πραγματικά αισθάνεται!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς;

Ο Ευτύχης αποφασίζει να νοικιάσει το σπίτι των αντρών για γύρισμα αισθησιακής ταινίας, αλλά οι άντρες δεν ξέρουν τίποτα γι’ αυτό! Οσο ψάχνει μια αφορμή για να διώξει τα άλλα... παλικάρια από το σπίτι, ο καταζητούμενος Περικλής κρατάει όμηρο τον Αγγελο περιμένοντας να τον φυγαδεύσουν από τη χώρα.

Διαβάστε ακόμα: Παρθένα Ζωή: Απρόσμενη εξέλιξη! Ο Άρης έχει μια ξαφνική αναλαμπή!

Ο Μηνάς πάει να μείνει στον Αγγελο και καταλήγει να είναι κι αυτός όμηρος του Περικλή. Παράλληλα, η Λουκία -που μόλις έχει φιλήσει τον Αντώνη- μαθαίνει από τη Βιολέτα για τα ψέματα του Χριστόφορου σε ό,τι αφορά το διαζύγιο.

O Ευτύχης τελικά δεν δανείζει μόνο το σπίτι των αντρών για την ταινία αλλά δέχεται να αντικαταστήσει και τον πρωταγωνιστή.

Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο εύκολα όσο τα υπολογίζει. Εκτός από τις δυσκολίες του γυρίσματος, θα έχει να αντιμετωπίσει και μερικές ανεπιθύμητες επισκέψεις. H Λουκία είναι ψυχραμένη με τον Χριστόφορο για το ψέμα που της είπε με το διαζύγιο και εκείνος παρακαλεί τον Αντώνη να της μιλήσει και να την πείσει να γυρίσει πάλι κοντά του.

Για την καρδιά της Λουκίας!

Ο Αντώνης θα το κάνει με βαριά καρδιά, αλλά τελικά η Λουκία δεν θα απαντήσει ξακάθαρα για το τι έχει στο μυαλό της. Ο Πέτρος ανακοινώνει στον Ευτύχη ότι όλη η παρέα αποφάσισε να τον διώξει από το σπίτι των αντρών… Ο Χριστόφορος μαθαίνει ότι ο Αντώνης είναι ο άντρας που έχει ερωτευτεί η Λουκία και όπως είναι φυσικό, ξεκινούν έναν πολύ άσχημο καβγά μαζί του.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Απαγωγή - σοκ για τον Τόνυ! Η Μαργκώ τρελαίνεται!

Παράλληλα, ο Μηνάς που τον έχει πιάσει δημιουργικός οίστρος αποφασίζει να δημιουργήσει ένα site με βιντεάκια σχετικά με κοκτέιλ, για να διαφημίσει το μαγαζί του. Στην προσπάθειά του αυτή ζητάει τη βοήθεια του Πέτρου και της Μάρθας. Το γύρισμα, όμως, δεν πηγαίνει όπως θα ήθελε και η σχέση του με τη Μάρθα θα περάσει κρίση.

Ο Ευτύχης έχει ξανά στα σκαριά μια καινούρια επιχειρηματική ιδέα. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια πλούσια μεγαλοκυρία για να επενδύσει σ’ αυτή. Η Βιολέτα αποφασίζει να γραφτεί σε ένα site γνωριμιών για να βρει το ιδανικό ταίρι.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Οι μετοχές της Νέρμαξ επιστρέφουν στην Αιμιλία! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Η Ιουλία πληροφορείται ότι ο Αντώνης τα έχει φτιάξει με τη Λουκία, η οποία προηγουμένως τα είχε με τον Χριστόφορο. Το μόνο που κάνει είναι να πείσει τον Αντώνη να τη χωρίσει.