Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μια ερωτευμένη γυναίκα, αναρωτιούνται πολλές φορές οι έρευνες και η απάντηση είναι μία: στα άκρα! Ετσι κάνει και η Αρζού, η οποία χωρίς να λογαριάζει τίποτα και με κάθε κόστος, φτάνει στα άκρα προκειμένου να μη χάσει ποτέ από κοντά της τον Κενάν!

Από τη Γιάννα Παπανικολάου:

Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει αποκλειστικά το σχέδιο της σατανικής Αρζού που προσπαθεί να ξεκληρίσει την οικογένεια Εμιρόγλου για να έχει το πεδίο ελεύθερο να ζήσει «ευτυχισμένη» με τον άντρα της και το παιδί της!

Κλείνει στη φυλακή τη Μελέκ!

Από τη στιγμή που η Αρζού έμαθε ότι ο Κενάν συναντήθηκε με τη Μελέκ, κάνει τα πάντα προκειμένου να διαφυλάξει την οικογενειακή γαλήνη.

Η αδίστακτη γυναίκα πλησιάζει ένα μαφιόζο και του ζητάει μια μεγάλη «χάρη». «Υπάρχει μια γυναίκα! Μια γυναίκα που είναι μεγάλος εχθρός μου! Θέλω να βγει από το δρόμο μου και να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά! Θέλω να βρεις έναν τρόπο να τη βάλεις φυλακή και να μη βγει ποτέ από εκεί μέσα», του λέει και εκείνος της ζητάει όνομα και διεύθυνση. «Θα το κανονίσω όπως πρέπει!

Μόνο που αυτή η δουλειά κοστίζει 40.000 ευρώ», την ενημερώνει και εκείνη του δίνει τα κλειδιά του αυτοκινήτου της που κοστίζει περισσότερα και τον προειδοποιεί: «Αν γίνει κάτι λάθος και βγουν όλα στη φόρα, ούτε εσύ με ξέρεις, αλλά ούτε και εγώ». Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Βεϊσέλ έχει αρπάξει τη μικρή Ελίφ και η Μελέκ ψάχνει παντού την κόρη της, ενώ φτάνει μέχρι και το αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει την εξαφάνισή της. Οση ώρα εκείνη λείπει, άγνωστοι εισβάλουν στο σπίτι της και κρύβουν ναρκωτικά.

Διαβάστε ακόμα: Σοκαριστική εξέλιξη! Η Ελίφ πέφτει στο γκρεμό! Το θανατηφόρο δυστύχημα και ο θρήνος της Μελέκ!

Ο μαφιόζος ενημερώνει την Αρζού και εκείνη με τη σειρά της τηλεφωνεί στην αστυνομία: «Θα ήθελα να κάνω μια καταγγελία για ναρκωτικά». Η Μελέκ χωρίς να γνωρίζει το παραμικρό, επιστρέφει και βρίσκει στο σπίτι της την αστυνομία. «Βρήκατε την κόρη μου;», τους ρωτάει, αλλά εκείνοι τη συλλαμβάνουν και η ίδια προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει.

Στο τμήμα η κοπέλα ζει εφιαλτικές στιγμές καθώς προσπαθεί μάταια να αποδείξει την αθωότητά της. «Δεν έχω κάνει τίποτα, σας το ορκίζομαι, κάποιο λάθος κάνετε. Σας παρακαλώ αφήστε με να φύγω, πρέπει να βρω την κόρη μου».

Ο εισαγγελέας αποφασίζει τη φυλάκισή της και η Μελέκ μπαίνει στη φυλακή, όπου και εκεί ζει τραγικές στιγμές από τις άλλες συγκρατούμενές της, οι οποίες της κάνουν τη ζωή κόλαση!

Στήνει την απαγωγή της Ελίφ

Μετά το θάνατο της Αϊσέ, αλλά και το γεγονός ότι η Μελέκ είναι στη φυλακή, η Αρζού θεωρεί πως μπορεί πλέον ελεύθερα να διώξει από το σπίτι την Ελίφ.

Τα λόγια του Κενάν ότι «η Ελίφ είναι σαν παιδί μας», την κάνουν να νιώθει περισσότερο μίσος για το μικρό παιδί. Ετσι, πληρώνει μια γυναίκα για να παριστάνει πως είναι η θεία του κοριτσιού και πως ήρθε να την πάρει κοντά της. Ολοι στο σπίτι την πιστεύουν και έτσι η Αλιγέ δίνει την έγκριση να φύγει το κορίτσι με τη θεία”» της. Ο Σελίμ τις πετυχαίνει στο δρόμο και παίρνει ξανά πίσω το κορίτσι, ενώ λέει σε όλους:

«Πώς ξέρετε ότι αυτή η γυναίκα είναι θεία της και τη δίνετε;». Η Αρζού θα προσπαθήσει κι άλλες φορές να διώξει το κορίτσι από το κτήμα, ενώ ο Σελίμ που πια ξέρει ότι η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν, ανακαλύπτει πως και η Αρζού γνωρίζει την αλήθεια και έτσι ενώνει τα κομμάτια του παζλ. Μη μπορώντας να βρει άλλο τρόπο να διώξει το παιδί, η Αρζού πληρώνει όσο-όσο και στήνει την απαγωγή της Ελίφ.

Ενα πρωί ο Σελίμ μαζί με την Γκοντζά, την Τουγκτσέ και την Ελίφ πάνε στη παιδική χαρά για να παίξουν. Εκεί κρυμμένοι βρίσκονται κάποιοι άντρες που περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσουν».

Ενας από αυτούς προσπαθεί να απασχολήσει τον Σελίμ, ενώ οι άλλοι δύο πλησιάζουν την Γκοντζά και τα δύο κοριτσάκια. Ο ένας αρπάζει την Γκοντζά, η οποία φωνάζει: «Βοήθεια! Σελίμ, βοήθεια», ενώ ο άλλος αρπάζει την Ελίφ.

Ο Σελίμ που καταλαβαίνει τι γίνεται τρέχει αμέσως προς το μέρος τους και οι άντρες τρέπονται σε φυγή, χωρίς ευτυχώς να πετύχουν το σκοπό τους.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Η Αισέ καίει τις φωτογραφίες του Κενάν με τη Μελέκ! Συγκλονιστική η συνέχεια της σειράς!


Βάζει να δολοφονήσουν τον Σελίμ!

Κι ενώ η Αρζού απογοητεύεται που η Ελίφ επέστρεψε στο κτήμα σώα, ανακαλύπτει πως και ο Σελίμ ξέρει την πραγματική ταυτότητα της Ελίφ! Αυτό θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά της, αφού ξέρει πως ο Σελίμ όχι μόνο θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την ανιψιά του, αλλά θα αποκαλύψει το μυστικό και στον Κενάν. Η Αρζού βρίσκει μία και μοναδική λύση: να βγάλει τον Σελίμ από τη μέση πάση θυσία.

Η Γκοντζά παρακολουθεί την αφεντικίνα της κρυφά και τη βλέπει να συνομιλεί μ’ έναν άγνωστο άντρα, ενώ του δίνει ένα φάκελο με μεγάλο χρηματικό ποσό, αλλά και μια φωτογραφία του Σελίμ, λέγοντάς του: «Θέλω να βγάλεις από τη μέση αυτόν τον άντρα! Δεν θέλω κανένα λάθος! Τελείωσε αυτή τη δουλειά με επιτυχία. Δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις».

Αργότερα η Γκοντζά κρυφακούει τον άντρα αυτό να μιλάει στο κινητό του και καταλαβαίνει πως η Αρζού έβαλε να σκοτώσουν τον Σελίμ.

Η κοπέλα που είναι κρυφά ερωτευμένη μαζί του, τρομοκρατείται και με τη βοήθεια του Βεϊσέλ θα κάνουν τα πάντα για να μπορέσουν να τον σώσουν. Την ίδια ώρα, ο Σελίμ κάνει πρόταση γάμου στη Ζεϊνέπ, όταν ο αδίστακτος άντρας τον σημαδεύει με το όπλο του! Αραγε θα προλάβουν η Γκοντζά και ο Βεϊσέλ να τον σώσουν;

Πυροβολεί τη Ζεϊνέπ

Η μέρα του γάμου του Σελίμ και της Ζεϊνέπ έχει πια φτάσει! Η σχέση τους αφού πέρασε από σαράντα κύματα στο τέλος καταφέρνουν να βρουν την ευτυχία. Βέβαια λογαριάζουν χωρίς την Αρζού, η οποία θα προσπαθήσει ακόμα και την ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους να τη μετατρέψει σε τραγωδία!

Οι προετοιμασίες για το γάμο έχουν ξεκινήσει από νωρίς στο κτήμα, ενώ ο Σαντίκ μετά από εντολή του Μελίχ, αντικαθιστά το DVD με τις ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού που πρόκειται να προβληθεί μετά το γάμο, μ’ ένα άλλο που θα κάνει πολλές αποκαλύψεις. Στο μεταξύ, έξω από το κτήμα έχει φτάσει ο Ερκούτ και η Αρζού που τον βλέπει πάει κοντά του. «Ηρθα να δω τη Ζεϊνέπ για τελευταία φορά», λέει εκείνος και η αδίστακτη γυναίκα τον προκαλεί: «Νομίζεις ότι όλα τελείωσαν;

Ακόμα δεν έχουν βάλει τις υπογραφές, μπορείς να τη διεκδικήσεις ξανά». Τον οδηγεί στο δωμάτιο του ζευγαριού και μετά τον βγάζει στο μπαλκόνι και του βάζει φιτιλιές: «Σου ράγισαν την καρδιά και εσύ θα το αφήσεις να περάσει έτσι;», ενώ παράλληλα του δίνει ένα όπλο. «Κάνε αυτό που πρέπει», του λέει και επιστρέφει στο τραπέζι της σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Συγκλονιστική εξέλιξη... Μελίχ-Μελέκ: Τα αδέλφια είναι ξανά μαζί!

Ο γάμος πραγματοποιείται και ο Ερκούτ δεν καταφέρνει να πατήσει τη σκανδάλη. «Είσαι φοβητσιάρης και αδύναμος», του λέει η Αρζού. Την ίδια ώρα, βαντί να ξεκινήσει να παίζει σε βίντεο όμορφες στιγμές του ζευγαριού, παίζει ένα βίντεο που δείχνει την Αρζού να κάθεται σε μια καρέκλα και μια φωνή να την προτρέπει: «Τώρα θα μιλήσεις μπροστά σε όλους για όλες τις βρομιές που έχεις κάνει στους ανθρώπους! Θα τα εξηγήσεις όλα ένα προς ένα».

Η Αρζού μόλις το βλέπει μονολογεί: «Τελείωσα!»... Ετσι, αρπάζει το όπλο που κρατάει ο Ερκούτ και πυροβολεί τη Ζεϊνέπ!