Ο Σάκης κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί, ενώ ο Στέφανος, προετοιμασμένος για όλα, του δηλώνει ότι θα τον κλείσει φυλακή.

Η Ολγα τρομοκρατημένη φοβάται για το παιδί και μιλάει με τον Στέφανο που υποφέρει μακριά από την Αννα, ενώ η Μαρίνα του λέει ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Η Μαργκώ φοβάται για τη ζωή του Τόνυ και δεν έχει άδικο. Ετσι αποφασίζει να δράσει άμεσα...

Το TV24 σας αποκαλύπτει τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Τατουάζ:

Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις:

Ο Σάκης φτάνει στο θείο του Στέφανου και χωρίς να χάσει καιρό, τον βρίσκει και τον απειλεί ανοιχτά ότι θα τον καταστρέψει. Στη συνέχεια, ο θείος του τηλεφωνεί στον Στέφανο και του μιλάει για την αντίδραση του Σάκη και ότι θα πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους γιατί μπορεί να τους κάνει κακό. Μόλις λοιπόν ο Στέφανος μαθαίνει ότι ο Σάκης απείλησε το θείο του, του τηλεφωνεί:

Διαβάστε ακόμα: Σοκαριστική εξέλιξη! Η Ελίφ πέφτει στο γκρεμό! Το θανατηφόρο δυστύχημα και ο θρήνος της Μελέκ!

«Θέλω να βρεθούμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πραγματάκια, γιατί μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά», του λέει ο Στέφανος, αποφασισμένος πλέον να το φτάσει στα άκρα! Μετά από αυτή τη συνάντηση ο Σάκης γίνεται ακόμα πιο έξαλλος και πηγαίνει στην Ολγα, όπου δεν διστάζει να την απειλήσει ανοιχτά: «Θα μου το πληρώσετε ακριβά αυτό που μου κάνατε κι εκείνος αλλά κι εσύ ακόμα πιο πολύ», υποστηρίζει και η κοπέλα τρελαίνεται γιατί πλέον δεν τον αναγνωρίζει.

Αμέσως μετά, έχοντας φτιάξει ένα σχέδιο στο μυαλό του που περιέχει την Ολγα αλλά και τον Αλέξανδρο και τον Στέφανο, μιλάει με τη Μαργκώ για να τη συναντήσει κι εκείνη δέχεται να βρεθούν να μιλήσουν από κοντά..

Στα Μετέωρα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η Ολγα είναι τρομοκρατημένη από τις απειλές του Σάκη και ζητά στήριξη από κάποιον. Ετσι εκμυστηρεύεται την αγωνία της στον Αλεξ: «Αλήθεια, φοβάμαι πολύ. Τον έχω ικανό για όλα. Αλέξανδρε, σου λέω έχει ξεφύγει, μου το είπε ανοιχτά ότι θα μου κάνει κακό», του λέει.

Ο Τόνυ καταστρώνει σχέδιο κατά των εκβιαστών

Ο Τόνυ πιεσμένος κι αυτός από όλη την κατάσταση, αποφασίζει να δράσει και εξηγεί στην Αννα το σχέδιό του για να απαλλαγούν από τους εκβιαστές που τους καταδυναστεύουν και προκειμένου να την πείσει της αποκαλύπτει ότι σκοπεύει να παντρευτεί, χωρίς όμως να φανερώσει το όνομα της Τατιάνας. «Κι εγώ θέλω να τελειώνω μια καλή μαζί τους. Ισως μάλιστα περισσότερο κι από σένα. Θα παντρευτώ και μάλιστα πολύ γρήγορα, οπότε πρέπει άμεσα και κρυφά να βγάλουμε το διαζύγιο και να απαλλαγούμε απ’ όλα αυτά», ισχυρίζεται.

Στο μεταξύ, η Μαργκώ βάζει σε εφαρμογή το δικό της σχέδιο και δίνει συνέντευξη σε ένα δημοσιογράφο, όπου έντεχνα αφήνει να εννοηθεί πως η Αννα είναι έγκυος: «Ο γιος μου είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος, ειδικά τώρα που περιμένει να μεγαλώσει η οικογένειά του», λέει χαμογελώντας πονηρά.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Η Μαργκώ κάνει τη δήλωση - φωτιά! Όλα όσα πρόκειται να δούμε παρακάτω!

Στην Αίγινα, η Μάρθα μετά τις καινούριες αποκαλύψεις, αποφασίζει να χωρίσει οριστικά με τον Παύλο αμέσως μετά το γάμο της Αφροδίτης. Παράλληλα, ο Παύλος προσπαθεί να βρει τα 5.000 ευρώ που δεν του επέστρεψε η Γεωργία, προκειμένου να μη μάθει η Μάρθα κι αυτό το ατόπημα, αλλά όσο κι αν προσπαθεί δεν τα καταφέρνει, ενώ η Μάρθα ανακαλύπτει ότι τα λεφτά που είχε στο στρώμα έκαναν φτερά.

Η Αννα, σε διαρκή νευρική κρίση επειδή δεν μπορεί να χορέψει, οδηγείται σε ακραίες συμπεριφορές.

Η Μαρίνα εξομολογείται τον έρωτά της στον Αλέξανδρο, ενώ ο Τόνυ καταστρώνει τα σχέδιά του για να γλιτώσει από τους εκβιασμούς.

Ο Αλέξανδρος δεν μπορεί να ξεπεράσει την Αννα και παλεύει με τη λογική του να τα καταφέρει… Ο Θεοχάρης με την Αμαλία δείχνουν να ξεπερνούν την κρίση και παλεύουν για τη σχέση τους, ενώ η Βέρα αρχίζει να ερωτεύεται τον Νικόλα που τη διεκδικεί με πάθος…