Το σχέδιο της Σάρας, παρότι αποτυχημένο, αφήνει πίσω της μεγάλη καταστροφή. Ο Άρης μετά το χτύπημα, παθαίνει αμνησία και σβήνονται απ’ την μνήμη του οι 7 τελευταίοι μήνες. Η μόνη ανάμνηση που έχει απ’ την Ζωή, είναι η πρώτη τους τυχαία συνάντηση.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο επεισόδιο της Παρασκευής 4/5:

Η Ζωή καταρρακώνεται με τα νέα της υγείας του Άρη και κυρίως από το γεγονός, πως δεν θυμάται ούτε τον έρωτα τους, ούτε το μωρό τους. Η Μαρίνα απ’ την άλλη το βλέπει, ως μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της, καθώς ο Άρης γίνεται απέναντι της, ο «παλιός καλός Άρης».

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας προτείνει στη Ρενάτα κάτι το αδιανόητο! Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 4/5...

Η Σοφία μαθαίνει από τον Μάρκο, το αρρωστημένο σχέδιο της Σάρας και χωρίζουν οριστικά. Ο Μάρκος συλλαμβάνεται απ’ την αστυνομία, όταν παραβιάζει το σπίτι της Σάρας, για να βρει κάποιο στοιχείο, για το πού κρύβεται.

Ο Παύλος στηρίζει την Ζωή που ταλαιπωρείται από εφιάλτες, μετά την περιπέτεια της, ενώ εκείνη αποφασίζει να ψάξει κρυφά την αλήθεια, για το ποιος ανάγκασε τον Άρη να την χωρίσει.