Ο Ηλίας μαθαίνει ότι ο πρόσφατα χωρισμένος πεθερός του έχει ένα καινούριο φλερτ και προσπαθεί να το πει στη Μαρίνα, ενώ ο Μηνάς δεν καλοβρέπει τους «σφίχτες» που παρελαύνουν για τη θέση του ναυαγοσώστη στην παραλία του χωριού.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της... "Μουρμούρας";

Δείτε πρώτοι εδώ... στο TV24:

Διαβάστε ακόμα: Η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τον Ηλία να περάσουν ένα ρομαντικό διήμερο μόνοι, στην Καλαμάτα! Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 3/5 στη..."Μουρμούρα";

Μια ακόμη διαφωνία έρχεται να φέρει σε ρήξη το αγαπημένο ζευγάρι. Μέσω μιας σχολικής εργασίας, η Βούλα «ανακαλύπτει» ότι είναι ένα άτομο που έχει ολοκληρώσει την αυτο-πραγμάτωση της. Ο Μηνάς όμως έχει άλλη άποψη, που συνοψίζεται στο: «το μυαλό σου και μια λίρα…».

Η Βέλη παρακολουθεί ένα σεμινάριο πρώτων βοηθειών χωρίς μεγάλη επιτυχία και ο Αγγελος δεν σταματά να τη δουλεύει. Ομως, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος και αυτός δεν είναι σίγουρα ο Αγγελος που θα χρειαστεί τη βοήθειά της.

Ο Ηλίας μαθαίνει ότι ο πρόσφατα χωρισμένος πεθερός του έχει ένα καινούριο φλερτ. Και αυτή την πληροφορία δεν μπορεί να την κρατήσει για τον εαυτό του. Προσπαθεί να το πει με τρόπο στη Μαρίνα.

Η Ξένια προσπαθεί να μυήσει τον Μπάμπη στην συμπαντική φιλοσοφία. Ψήνεται όμως ο Πασοκτζής μ’ αυτά;