Η Αϊσέ παίρνει ταραγμένη τον φάκελο στα χέρια της, τον βάζει στην τσάντα της και φεύγει. Ο Σαντίκ επιμένει να την πάει με το αυτοκίνητο στην αγορά και εκείνη δεν μπορεί να αρνηθεί. Όταν εκείνη κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, ο Σαντίκ την ακολουθεί και βλέπει πως συναντάει τη Μελέκ.

Μη χάσετε στο σημερινό επεισόδιο της "Ελίφ", Πέμπτη 3/5:

Αμέσως ενημερώνει τον Μελίχ. Η Μελέκ σοκάρεται όταν βλέπει τις φωτογραφίες και εξηγεί στην Αϊσέ τι πραγματικά συνέβη. Της λέει πως δεν πρόκειται να είναι ποτέ ξανά μαζί με τον Κενάν. Δεν θέλει να είναι αυτή, που θα καταστρέψει την οικογένειά του.

Διαβάστε ακόμα: Η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τον Ηλία να περάσουν ένα ρομαντικό διήμερο μόνοι, στην Καλαμάτα! Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 3/5 στη..."Μουρμούρα";

Η Αϊσέ καίει τις φωτογραφίες ώστε να μην τις δει κανείς αλλά δεν ξέρει πως η Ελίφ έχει κρατήσει μια φωτογραφία του Κενάν με τη μητέρα της.

Η Αρζού μεταβιβάζει τις μετοχές της στον Μελίχ και στη συνέχεια πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων και βγάζει όλη της την οργή στον Βεϊσέλ και τον Μουράτ.

Κατά τη διάρκεια του πρωϊνού, ο Κενάν θυμάται τον φάκελο αλλά κανείς δεν τον έχει δει.

Ο Μελίχ συναντάει την Ιπέκ και περνούν μαζί ένα ωραίο απόγευμα καθώς ο ένας έρχεται πιο κοντά στον άλλο.

Ο Ερκούτ δεν θέλει η Ζεϊνέπ να φεύγει από το σπίτι και πηγαίνει στη σχολή της και της κάνει παράπονα. Καθώς φεύγουν από εκεί, πέφτουν πάνω στον Σελίμ.

Υπάρχει μεγάλη ένταση ανάμεσα στους δυο άντρες.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου: