O Σάκης είναι έξαλλος με όλα όσα έχουν συμβεί με τον Στέφανο. Το ίδιο έξαλλος είναι όμως και με την Ολγα που δεν πήρε το μέρος του και μάλιστα τον έδιωξε από κοντά της. Αυτό που ζητάει τώρα είναι μόνο εκδίκηση, το μυαλό του έχει θολώσει τόσο πολύ που δεν σκέφτεται ούτε τις συνέπειες, ούτε τίποτα. Αρκεί μόνο να πάρει το αίμα του πίσω.

Το TV 24 σας αποκαλύπτει τη σοκαριστική συνέχεια! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Από τη Μαρία Μεταξητινού:

Μετά την τελευταία σφοδρή επίθεση του Στέφανου στον Σάκη που λίγο έφτασε να πιαστούν στα χέρια, ο Σάκης αρχίζει να σκέφτεται τον τρόπο με τον οποία θα τον εκδικηθεί και απειλεί θεούς και δαίμονες. Η έρευνά του τον φτάνει στο θείο του Στέφανου και ο Σάκης χωρίς να χάσει καιρό, τον βρίσκει και τον απειλεί ανοιχτά ότι θα τον καταστρέψει.

Διαβάστε ακόμα: Ορέστης Τζιόβας: Οι «μπηχτές» για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τα νεύρα on camera! (βίντεο)

Στη συνέχεια, ο θείος του τηλεφωνεί στον Στέφανο και του λέει για την αντίδραση του Σάκη και ότι θα πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους γιατί μπορεί να τους κάνει κακό. Μόλις λοιπόν ο Στέφανος μαθαίνει ότι ο Σάκης απείλησε το θείο του, του τηλεφωνεί: «Θέλω να βρεθούμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πραγματάκια γιατί μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά», του λέει ο Στέφανος αποφασισμένος πλέον να το φτάσει στα άκρα!

Στο μεταξύ ο Σάκης εκτός ελέγχου, πηγαίνει και βρίσκει την Ολγα και δεν διστάζει να την απειλήσει ανοιχτά: «Θα μου το πληρώσετε ακριβά αυτό που μου κάνατε κι εκείνος αλλά κι εσύ ακόμα πιο πολύ», της λέει και η κοπέλα τρελαίνεται γιατί πλέον δεν τον αναγνωρίζει. Αμέσως μετά έχοντας φτιάξει ένα σχέδιο στο μυαλό του, που περιέχει την Ολγα αλλά και τον Αλέξανδρο και τον Στέφανο, μιλάει με τη Μαργκώ για να τη συναντήσει κι εκείνη δέχεται να βρεθούν να μιλήσουν από κοντά.

Στα Μετέωρα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η Ολγα είναι τρομοκρατημένη από τις απειλές του Σάκη και ζητά στήριξη από κάποιον. Ετσι εκμυστηρεύεται την αγωνία της στον Αλεξ: «Αλήθεια, φοβάμαι πολύ. Τον έχω ικανό για όλα. Αλέξανδρε, σου λέω έχει ξεφύγει, μου το είπε ανοιχτά ότι θα μου κάνει κακό», του λέει.

Ο Σάκης μετά την επίσκεψη στην Ολγα, οργισμένος, φτάνει μέχρι το μαγαζί του Στέφανου αποφασισμένος να του βάλει φωτιά. Και δεν διστάζει να το κάνει. Βάζει τη φωτιά και εξαφανίζεται, όμως για καλή τύχη του Στέφανου η φωτιά γίνεται έγκαιρα αντιληπτή και προλαβαίνουν το κακό.

Στο μεταξύ, ο Σάκης δεν χάνει καιρό και φεύγει αμέσως για ένα ταξίδι-αστραπή μέχρι το Λονδίνο, προκειμένου να δώσει στη Μαργκώ όσα στοιχεία γνωρίζει και ελπίζει να την κάνει σύμμαχό του στα εκδικητικά του σχέδια.

Ο Στέφανος ενημερώνεται για τη φωτιά και λίγο μετά εξομολογείται στην Ολγα πως υποψιάζεται τον Σάκη για την απόπειρα εμπρησμού στο μαγαζί του: «Είμαι σίγουρος, αυτός το έκανε, αλλά δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι να περάσει», της λέει και η Ολγα τον κοιτάζει έντρομη καθώς φοβάται για τα χειρότερα.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Η Όλγα μαθαίνει για τα ψέματα του Αλέξανδρου και γίνεται έξαλλη! Μη χάσετε στο σημερινό επεισόδιο Τρίτη 1/5:

Μόλις γυρίζει ο Σάκης από το Λονδίνο, ο Στέφανος τον περιμένει για να εξηγηθεί μαζί του και με λίγα λόγια του ξεκαθαρίζει ότι θα έχει κακά ξεμπερδέματα: «Κοίτα, αν δεν σταματήσεις τις εξυπνάδες, θα δώσω στην αστυνομία το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού μου και θα σε κλείσω φυλακή. Το κατάλαβες;», του ξεκαθαρίζει και ο Σάκης σκυλιάζει ακόμα περισσότερο!